EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Ke 25.9.2019  /  Kulttuuritalo Grand  /  Porvoo

Tomi Salesvuo East Funk Attack

Tomi Salesvuo East Funk Attack Liput

Räjähtävä Tomi Salesvuo East Funk Attack uuden aäärellä! - tuoretta musiikkia julkaisuun syyskuussa

Väkevän energisestä tulkinnasta sekä live-esiintymisestään tunnettu, rumpali Tomi Salesvuon liidaama East Funk Attack on valmistellut kolmatta studioalbumiaan pitkäjänteisesti. Yhtye julkaisi uutta materiaalia alkukesän ulkomaankiertueensa yhteydessä kesäkuussa ja lisää on luvassa syyskuussa. Yhtyeen uusia kappaleita on mahdollisuus kuulla ensi kertaa livenä tänä syksynä ja Porvoossa Kulttuuritalo Grandissa keskiviikkona 25.9.

East Funk Attack uudisti rivinsa viime vuonna ja kokoonpanon uutena laulusolistina vakuuttava Taru Ratilainen muistetaan mm. the Voice of Finland TV-ohjelmasta. Bändin uudistunut raikas ja avoin soundi on kuultavissa erittäin positiivisesti uudella materiaalilla - niin tulkinnassa kuin Salesvuon kompakteissa ja tarttuvissa sävellyksissäkin!

East Funk Attack on esiintynyt Euroopassa vuosien varrella useasti. Alkukesästä Tanskassa ja Saksassa keikkaillut bändi julkaisi viime vuonna "Live at E-Studio" EP:n sekä samassa yhteydessä kuvatut live-videot. Yhtye on saanut myös levyillään kiitettäviä arvioita ja heidän musiikkinsa on sanottu tuovan mieleen niin Isaac Hayesin, Public Enemyn kuin Tower of Powerinkin.

"Itseäni on aina kiehtonut eri rytmimusiikin tyylien yhdisteleminen. En koe minkäänlaista ongelmaa soittaa ja tehdä uutta musiikkia missä yhdistellään sävellyksellisesti niin rock-vaikutteita kuin jazz-musiikista tuttuja ilmiöitä. On uskomaton rikkaus ja varsinainen onnenkantamoinen, että olen löytänyt bändiini muusikoita, jotka kykenevät toteuttamaan luontevasti tämän kuuloista funk-musiikkia, jossa kaikenlaiset karaktäärit saadaan esiin ja jalostetaan edelleen uudelle tasolle. Musiikilleni ja tälle meidän hitusen rouheammalle funkylle tuntuu löytyvän kiinnostusta juuri nyt ulkomailla ja onkin mahtavaa, että tälläkin genrellä on tilausta muiden kotimaisten artistiemme ja bändien kanssa Euroopassa." Tomi Salesvuo kertoo.

facebook.com/eastfunkattack
IG @eastfunkattack
www.eastfunkattack.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Ovet klo 18:30

Esityksen kesti n. 1,5 h

Lippujen varausaika 2 päivää.