EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.11.2024  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

Kairo Live: Tomi Salesvuo East Funk Attack, Ginger Evil

Kairo Live: Tomi Salesvuo East Funk Attack, Ginger Evil Liput

Tomi Salesvuo East Funk Attack + Ginger Evil yhteiskeikalla!

East Funk Attack ja Ginger Evil juhlistavat uusia albumeitaan yhteiskeikalla Kotkan Kairossa lauantaina 23.11. Kahden energisen bändin kattaus tuo Kairon iltaan liikettä ja säpinää joka ei jätä kyseltävää! Varaa lippusi ajoissa, tätä keikkaa ei kannata missata!

Tomi Salesvuo East Funk Attack julkaisee neljännen albumin lokakuun 4. päivä.

Useampaan kertaan euroopassa kiertänyt, kotimaan klubeilla sekä festareilla esiintynyt kymmenen vuotias East Funk Attack yhdistelee rock-funk vaikutteita energisellä asenteella ennakkoluulottomasti. Eclipse Music levy-yhtiön julkaisema tiivis Rock-Funk paketti saattelee yhtyeen laajalle kotimaankiertueelle joka soi pitkälle kevääseen asti! Esimakua uudenlevyn tunnelmasta on saatu jo julkaistuilta kahdelta singleltä ”Losing You” ja ”We Are The Party” joiden musiikkivideoista vastaa Joel Korhonen (Noise Media). palaute on ollut uudesta materiaalista ylistävää ja mm. Losing You -single nousi ilmestyessään Spotifyn New Music Friday listalle Suomessa. Uudella levyllä kuullaan vierailevina artisteina kitaristit Riku Rajamaa ja Erja Lyytinen, sekä Funk-artisti, laulaja-pasunisti Nils Landgren (Ruotsi) ja yhtyeen kanssa kiertueilla ja festivaaleilla esiintynyt laulaja Sami Pitkämö.

www.eastfunkattack.com

Suomalainen uusi rock sensaatio Ginger Evil tarjoaa rock kattauksen, jonka vaikutteet kumpuavat 90-luvun alternative rockin ilmaisusta. "Foo Fightersista Fleetwood Maciin" - näin bändi tiivistää musiikkityyliänsä. Tomi Julkunen ja Veli Palevaara (The Milestones) perustivat Ella Tepposen ja Toni Mustosen kanssa bändin, joka noteerattiin välittömästi kansainvälisillä musiikkimarkkinoilla. Frontiers Music Srl (TOTO, Journey, Whitesnake) kiinnitti bändin rosteriinsa ja julkaisee bändin debyyttialbumin loppuvuodesta 2024. Ensimmäinen single ja video "Rainmaker" ilmestyi 24. huhtikuuta ja keräsi heti valtavasti huomiota ympäri maailman.

www.gingerevilband.com

www.ravintolakairo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

***

Esteettömyys:

Ravintolassa on esteetön sisäänkäynti sekä WC-tilat. Esteetön sisäänkäynti sijaitsee ravintolan sisäpihan puolella. Tämän lisäksi ravintolan tiskeillä on käytössä palveluinduktiosilmukka.

Myynti loppuu 23.11.2024 16:00.