EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 17.10.2024  /  G Livelab  /  Helsinki

Tomi Salesvuo East Funk Attack (levynjulkkarit)

Tomi Salesvuo East Funk Attack (levynjulkkarit) Liput

Tomi Salesvuo East Funk Attack julkaisee neljännen albumin lokakuun 4. päivä.

Useampaan kertaan euroopassa kiertänyt, kotimaan klubeilla sekä festareilla esiintynyt kymmenen vuotias East Funk Attack yhdistelee eri musa vaikutteita energisellä asenteella ennakkoluulottomasti.

Eclipse Music levy-yhtiön julkaisema tiivis rock-funk paketti saattelee yhtyeen laajalle kotimaankiertueelle joka soi pitkälle kevääseen asti! Esimakua uudenlevyn tunnelmasta on saatu jo julkaistuilta kahdelta singleltä ”Losing You” ja ”We Are The Party” joiden musiikkivideoista vastaa Joel Korhonen (Noise Media). Palaute on ollut uudesta materiaalista ylistävää ja mm. Losing You -single nousi ilmestyessään Spotifyn New Music Friday listalle Suomessa.

Uudella levyllä kuullaan vierailevina artisteina kitaristit Riku Rajamaa ja Erja Lyytinen, sekä Funk-artisti, laulaja-pasunisti Nils Landgren (Ruotsi) ja yhtyeen kanssa kiertueilla ja festivaaleilla esiintynyt laulaja Sami Pitkämö.

Tomi Salesvuo East Funk Attack:
Tomi Salesvuo - rummut, laulu
Taru Ratilainen - laulu
Matias Kiiveri - kitara, laulu
Janne Kinnunen - basso, laulu
Ilmari Aitoaho - koskettimet, laulu

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Myynti loppuu 17.10.2024 19:00.