EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 1.7.2020 - Pe 31.12.2021

Tomi Palsa - Valitut Palsat 2009-2019

Tomi Palsa - Valitut Palsat 2009-2019 Liput

Tomi Palsa: Valitut Palsat 2009 - 2019

"Tuskin kukaan valokuvaaja koko maailmassa on käynyt niin monella keikalla kuin Tomi Palsa. Legendan mukaan Tomi onnistui kerran olemaan kameran varressa kahdeksana päivänä viikossa.

Kun avarakatseisuuden määritelmää päivitetään, voisi yhtenä attribuuttina toimia "Tomi Palsan musiikkimaku". Se on loputon hämähäkinseitti, jonka langat kulkevat Liisa Akimofista Die Antwoordiin, Johanna Kurkelasta Radiopuhelimiin, Salaliitosta Håkan Hellströmiin ja Hurulaan. Jokainen uusi artisti ja bändi on uusi mahdollisuus. Jokainen keikka avaa ikkunan johonkin uuteen ja ennenkokemattomaan - oli kuvausareenana sitten Parikkalan patsaspuisto tai Hultsfredin festivaalin päälava.

"Kun kyse on elävästä musiikista, mikään ei ole Tomille liian pientä tai isoa, liian läpikoluttua tai obskuuria. Siinäpä ideaali asenne mihin tahansa luovaan toimintaan."
- Olavi Uusivirta (ote Valitut Palsat 2009-2019 -kirjan esipuheesta)

***

Tomi Palsa (s. 1974) on Suomen tunnetuimpia musiikkivalokuvaajia. Hänen kuviaan on julkaistu muun muassa Rumbassa, Soundissa ja Nuorgamissa. Palsan otokset ovat tuttuja myös lukuisista levynkansista ja musiikkikirjoista.

Palsan toinen kokoomateos Valitut Palsat 2009-2019 on matkakertomus monenkirjaviin musiikkitapahtumiin: festivaalien ja areenakeikkojen lisäksi kirjassa poiketaan pikkuklubeilla, takahuoneissa, videokuvauksissa, kerrostalojen sisäpihoilla sekä siirtolapuutarhapalstoilla. Kirja tiivistää päättyneen vuosikymmenen kahteensataan osin ennennäkemättömään kuvaan. Otoksissa nähdään kaikki Olavi Uusivirran edellä listaamat artistit. Mukana on paljon muutakin, niin maailmanluokan tähtiä - kuten Metallica, AC/DC, Iron Maiden ja Björk - kuin myös kotimaisiakin artisteja Maustetytöistä Sanniin ja Oranssi Pazuzusta Cheekiin.

Kirjan teksteissä Tomi Palsa valottaa otostensa taustoja sekä herpaantumatonta rakkauttaan musiikkia kohtaan. Kuvatekstit eivät ole kuitenkaan pelkkää fanipojan intoilua, sillä tapansa mukaan Palsa sohaisee teksteissään myös muutamaan kusiaispesään.


HUOM! Kirja on mahdollista tilata kotiin.

Valittaessa postituksen Tiketti postittaa kirjan tilauksessa annettuun osoitteeseen.

Koko 21 x 21 cm, 300 sivua

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Tiketti
Urho Kekkosen katu 4-6, 00100, Helsinki