EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.2.2023  /  Ilokivi  /  Jyväskylä

Tomi Haustola - ”Tänään meni näin”

Tomi Haustola - ”Tänään meni näin” Liput

”Tänään meni näin” on tv:stä ja Tiktokista tutun stand up -koomikko Tomi Haustolan uusi kokoillan show.

Tomi on esiintynyt niin Nelosen Stand up, Naurun Tasapaino kuin Noin Viikon Studio -ohjelmissa sekä vieraillut lukuisissa muissa. Tämän lisäksi hän on käsikirjoittanut mm. Noin Viikon Uutisia, Suurmestaria ja Stadi vs. lande ohjelmia.

Ja nyt hän on saanu valmiiksi shownsa jossa Tomille tyypilliseen tapaan jokainen esitys on hauskasti oman näköisensä. Show'ta on rakennettu pandemian alusta, 9 vuoden suhteen eron keskeltä ja kolmikymppisyyden lopusta, joten tässä esityksessä kyytiä saavan niin riisikakut kuin robotti-imuritkin.

Show'ssa mietitään, millaista on yrittää pysyä kyydissä alati muuttuvassa maailmassa kun etäpalaverissa mikki jää vahingossa päälle, treffeillä tavoite on käydä s-ryhmän paikoissa, jotta käteen jää edes bonuksia ja riisikakkua saa kutsua kakuksi, vaikka sehän ei jumankauta ole mikään kakku!

Tule siis nauramaan ja nauttimaan Tomin stand up-showsta, jossa nauretaan sekä itselle että maailmalle.

Facebook | Instagram

www.ilokivi.fi/venue/


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja, puhelinpalvelussa varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 20 / 25 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 24.2.2023 18:00.