EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 8.5.2020  /  Helsingin Yliopiston observatorion pääsisäänkäynti  /  Helsinki

Tom of Finlandin tarina

Tom of Finlandin tarina Liput

Tom of Finlandin tarina

Tom of Finland on yksi suomalaisista ikoneista Muumien ja Sibeliuksen toverina. Tomin maailmanlaajuisen töiden tunnettavuuden kautta voimme ylpeänä nostaa lipun tankoon vapauden ja tasa-arvon puolesta.

Pitkään kukaan vaan ei tiennyt kuka oli tämä mystinen eroottinen kuvataiteilija , jonka vapauttavat ja viihteelliset teokset ovat toimineet tasa-arvoliikehdinnän kuvastona Yhdysvalloista Saksaan ja lopulta myös taiteilijan kotimaahan Suomeen. 

Herra Touko Laaksonen, taiteilijanimeltään Tom of Finland, asui koko aikuisikänsä Helsingissä. Tällä kävelykierroksella pääsemme niin Toukon nuoruuden salaisille retkille II Maailman Sodan läheiseen pimeään Helsinkiin, että opimme myös miten Helsinki ja Suomi ovat astuneet tasa-arvon valoon. On mielenkiintoista löytää miten moni nykypäivänä varsin julkinen paikka Helsingissä omaa piilotettua homohistoriaa. On aika oppia kruisaamaan!

Happy Guide Helsinki on Tom of Finland Foundationin virallinen yhteistyökumppani. Jokaisesta myydystä lipusta lahjoitamme osan säätiön toimintaan.

www.happyguidehelsinki.com


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Aloitusaika klo 18:00

Lähtöpaikka: Helsingin Yliopiston observatorion pääsisäänkäynti, osoite: Kopernikuksentie 1, Helsinki. Oppaalla kyltti: Happy Guide Helsinki

Lähtö klo 18:00

Kesto: noin kaksi tuntia

Pituus ja vaikeuaste: noin kolme kilometriä kävelyä, jonkin verran portaita

Kuva: Tom of Finland Foundationin arkisto

Helsingin Yliopiston observatorion pääsisäänkäynti
Kopernikuksentie 1, 00130, Helsinki