EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 29.4. - La 28.5.2022  /  Useita paikkoja  /  Helsinki

Toksinen Kabaree: Q & Aito menu

Toksinen Kabaree: Q & Aito menu Liput

Toksinen Kabaree Avaruudessa kukaan ei kuule nauruasi!

Vuosi 2031. Elämä maapallolla on muuttunut mahdottomaksi. Ihmiskunta ei ole kyennyt vastaamaan ajan haasteisiin; ekokatastrofiin ja pandemian lailla leviävään toksisuuteen. Operaatio Tähtihiisi on ihmiskunnan viimeinen mahdollisuus. Suomalainen avaruuskorporaatio lastaa tähtilaivaan viimeiset luonnonvarat sekä kourallisen todistetusti terveitä ihmiskunnan valioyksilöitä. Alus suuntaa kohti kosmoksen pimeyttä tavoitteenaan löytää meille kaikille uusi koti. Tähtilaivan keulabaarissa matkustajia hellii kotimaisen viihteen kovin kärki. Kosmiset uudisraivaajat saavat nauttia huikeista musiikkinumeroista, hulvattomasta improteatterista sekä kirjallisuuden kuolemattomista klassikoista. Mitä kaikkia vaaroja nämä hyvyyden soturit matkallaan kohtaavat? Onko heillä toivoa, jos operaation suurin uhka löytyykin aluksen sisältä? Voiko pahuutta paeta?

teksti ja ohjaus: Juho Mantere
rooleissa: Miro Lopperi, Olli Riipinen, Miiko Toiviainen ja Anna-Sofia Tuominen

lavastus ja pukusuunnittelu: Riina Leea Nieminen
valosuunnittelu: William Iles
äänisuunnittelu: Pekka Kiiliäinen
säveltäjä ja muusikko: Henri Lyysaari

www.q-teatteri.fi


Q & Aito menu -paketti sisältää teatterilipun Q-teatterin Toksinen Kabaree-esitykseen sekä Ravintola Aiton 3 ruokalajin yllätysmenun sesongin raaka-aineista. Klo 19:00 näytöksissä Menu tarjoillaan ravintolassa ennen esitystä klo 17:00. Lauantain päivänäytöksissä klo 14:00 Menu tarjoillaan esityksen jälkeen klo 17:00.

(Esityksen kokonaiskesto vielä avoin.)

Menu vaihtelee sesongin mukaan, ja saatavana on myös kasvisvaihtoehto. Juomat tilataan ja maksetaan erikseen ravintolassa.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten. Ravintola Aito on yhteydessä asiakkaaseen viikkoa ennen tapahtumaa koskien erikoisruokavalioita ja käytännön järjestelyitä.

Halutessasi voit olla myös itse yhteydessä ravintolaan: Ravintola Aito Museokatu 29, 00100 Helsinki, puh. 09 4544303.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan teatterin ovella.

Teatterin baari/kahvio aukeaa tuntia ennen esitystä.

Teatterissa on numeroimattomat istumapaikat.

Ravintola Aito
Museokatu 29, 00100, Helsinki