EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

La 20.2. - La 22.5.2021  /  Useita paikkoja  /  Helsinki

Toksinen Kabaree: Q & Aito menu

Toksinen Kabaree: Q & Aito menu Liput

Esitykset 4.-12.5. on jouduttu perumaan.

Voit vaihtaa liput toiselle esityspäivälle ottamalla yhteyttä suoraan teatteriin: q-teatteri@q-teatteri.fi. Halutessasi voit myös palauttaa liput tai vaihtaa ne Q-teatterin lahjakorttiin 30.6.2021 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja .

Esitykset 7.-28.4. on jouduttu perumaan .

Voit vaihtaa liput toiselle esityspäivälle ottamalla yhteyttä suoraan teatteriin: q-teatteri@q-teatteri.fi. Halutessasi voit myös palauttaa liput tai vaihtaa ne Q-teatterin lahjakorttiin 31.5.2021 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja .

Esitykset 15.-31.3.2021 on jouduttu perumaan. Esityksestä esitetään live stream -versio 4.3.2021 ja 29.3.2021 .

Voit vaihtaa liput toiselle esityspäivälle ottamalla yhteyttä suoraan teatteriin: q-teatteri@q-teatteri.fi. Halutessasi voit myös palauttaa liput tai vaihtaa ne Q-teatterin lahjakorttiin 30.4.2021 mennessä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja .

***

Toksinen Kabaree
Avaruudessa kukaan ei kuule nauruasi!

Vuosi 2031. Elämä maapallolla on muuttunut mahdottomaksi. Ihmiskunta ei ole kyennyt vastaamaan ajan haasteisiin; ekokatastrofiin ja pandemian lailla leviävään toksisuuteen.

Viimeisenä oljenkortena suomalainen avaruusjärjestö Tähtihiisi varustaa avaruusalukseen viimeiset luonnonvaramme ja todistetusti terveitä ihmiskunnan valioyksilöitä. Tähtilaiva suuntaa kohti kosmoksen pimeyttä, tavoitteena löytää meille kaikille uusi koti. Matkan ajan aluksen keulabaarissa matkustajia viihdyttää kotimaisen viihteen kovin kärki viihdetaiteilija Suppo Huvin johdolla.

Mitä kaikkia vaaroja nämä hyvyyden soturit kohtaavat matkallaan? Onko heillä toivoa, jos operaation suurin uhka löytyykin aluksen sisältä? Muuttuuko hirviönmetsästäjä itsekin hirviöksi?

Toksinen Kabaree
teksti ja ohjaus: Juho Mantere
rooleissa: Anna-Sofia Tuominen, Miro Lopperi, Miiko Toivainen ja Olli Riipinen sekä muusikko Henri Lyysaari
lavastus ja pukusuunnittelu: Riina Nieminen
valosuunnittelu: William Iles
äänisuunnittelu: Pekka Kiiliäinen

www.q-teatteri.fi


Q & Aito menu -paketti sisältää teatterilipun Q-teatterin Toksinen Kabaree-esitykseen sekä Ravintola Aiton 3 ruokalajin yllätysmenun sesongin raaka-aineista. Klo 19 näytöksissä Menu tarjoillaan ravintolassa ennen esitystä klo 17:00. Lauantain päivänäytöksissä klo 14 Menu tarjoillaan esityksen jälkeen klo 16.30.

(Esityksen kokonaiskesto vielä avoin.)

Menu vaihtelee sesongin mukaan, ja saatavana on myös kasvisvaihtoehto. Juomat tilataan ja maksetaan erikseen ravintolassa.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten. Ravintola Aito on yhteydessä asiakkaaseen viikkoa ennen tapahtumaa koskien erikoisruokavalioita ja käytännön järjestelyitä.

Halutessasi voit olla myös itse yhteydessä ravintolaan:
Ravintola Aito
Museokatu 29, 00100 Helsinki
puh. 09 4544303.
www.ravintola-aito.fi

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan teatterin ovella.

Teatterin baari/kahvio aukeaa tuntia ennen esitystä.
Teatterissa on numeroimattomat istumapaikat.

HUOM! Vaikka menu-paketti näyttää loppuunmyytyä, lippuja esitykseen on kuitenkin jäljellä!
Ravintolan kapasiteetti pienempi kuin katsomon.
Pelkät teatteriliput ilman menua myynnissä täällä .

Ravintola Aito
Museokatu 29, 00100, Helsinki