EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 24.10. - Pe 1.11.2024  /  Kansallisteatteri, Omapohja  /  Helsinki

TOIVOLA -festivaali

TOIVOLA  -festivaali Liput

TOIVOLA -festivaali on taiteen, kulttuurin, musiikin, keskustelun ja erilaisten ihmisten kohtaamispaikka. Festivaali toteutetaan 21.10-3.11. Päänäyttämönä festivaaleilla toimii Kansallisteatterin tunnelmallinen Omapohja näyttämö.

TOIVOLA on urbaani, rohkea, intiimi kaupunkifestivaali, joka pyrkii luomaan tilan, jossa jokainen voisi olla mahdollisimman kokonainen. Festivaali koostuu esitystaiteesta, musiikista, keskustelusta, elokuvista, kirjallisuudesta, sekä kuvataiteesta, hyviä makuelämyksiä unohtamatta.

Festivaalilla ensi-esityksen saa myös Toivolan uutuusteos VALKOINEN TALO. Lavalla nähdään myös paljon ylistystä keränneet esitykset Rakkaudesta, sekä Pantteri ja minä, lumoavia vierailevia esityksiä, sekä yhteiskunnallisesti ajankohtainen Toivola Talk -keskustelusarja.

Seuraava osa ohjelmistoa julkistetaan elokuussa 2024. Tervetuloa!

www.toivolafestivaali.fi
Toivola festivaali / Instagram

www.toivolafestivaali.fi


Ikäraja: K-15

Kansallisteatterin Omapohja-näyttämö sijaitsee Kansallisteatterin viereisessä talossa, katuosoite on Itäinen Teatterikuja 3C.

Esteettömyystiedot:
Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: kyllä, sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Omapohjassa pyörätuolipaikka on lähellä katsomon sisäänkäyntiä.

Kansallisteatteri, Omapohja
Teatterikuja 1, Helsinki