EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 1.7. - La 14.8.2021  /  Rauhalahden teatteriareena  /  Kuopio

Toivo Ryynäsen elämä ja teot

Toivo Ryynäsen elämä ja teot Liput

Rauhalahti Teatteri ylpeänä esittää: Toivo Ryynäsen elämä ja teot

Jokainen kansa tarvitsee sankarinsa. Suomalaisetkin. Monta me olemme löytäneet, mutta yksi on ylitse muiden. Hän on Toivo Ryynänen. Tämä ruikonperäläinen suurmies on jättänyt jälkensä niin urheiluhistoriaan kuin valtakunnan politiikkaankin, mutta kuinka hyvin me tämän kansallissankarimme loppujen lopuksi tunnemme? Meleko huonosti.

Tilanne kohenee tänä kesänä Kuopion Rauhalahti teatterissa, jossa saa 1.7.2021 ensi-iltansa Jaakko Tepon lauluihin, tarinoihin ja hahmoihin perustuva menestysmusiikkikomedia "Toivo Ryynäsen elämä ja teot". Kannattaa varata tiketit. Harmittaa, jos jiäp näkemätä. Nimittäin Joensuun Utrassa vuonna 2019 kävi monelle niin. Tämä teatteripammaus myötiin siellä loppuun kahessa viikossa.

Antti Heikkinen, kirjaelija
Ohjaus: Ismo Apell
Rooleissa mm: Jamppa Kääriäinen, Sakari Kuosmanen, Ilkka Pentti, Mikko Paananen, Pauliina Hukkanen.


Ovet avataan tunti ennen esityksen alkua.

Esityksen kesto 2h 20min (sis. väliajan)

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Rauhalahden teatteriareena
Rauhankatu 3, 70870, Kuopio