EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 8.4.2024  /  Ravintola Kairo  /  Kotka

East Coast Jazz Club: Tjango!

East Coast Jazz Club: Tjango! Liput

Tjango! on vuonna 2010 perustettu akustinen yhtye, joka soittaa pohjoismaista maailmanmusiikkia. Kokoonpano on yhdistelmä klassisen, kansanmusiikin ja jazzin ammattilaisia, ja ohjelmisto koostuu yhtyeen jäsenten omista sävellyksistä. Tjango!:n musiikissa kuuluu pohjoismaisten vaikutteiden lisäksi kaikuja jazz manouchesta, bossa novasta, argentiinalaisesta tangosta sekä amerikkalaisesta juurimusiikista.

Yhtyeen kolmas albumi Pohjantähti ilmestyi helmikuussa 2023. Uusi levy on saanut erinomaisia arvioita. Desibeli.netin Mika Rothin viiden tähden levyarvion voi lukea tästä linkistä: Mikä tekee juuri Tjango!-yhtyeen musiikista niin loistavaa. SuomiJazz.comin Pentti Ronkanen puolestaan antaa 4,5 tähteä ja kirjoittaa: Tjango!-yhtyeen kolmas levy on syntynyt, ja svengaavan instrumentaalimusiikin ystävillä on syytä tyytyväiseen hyrinään. Pohjantähti-albumi on kuunneltavissa esimerkiksi Spotifyssa tästä linkistä.

Tjango!
Antti Leinonen, harmonikka
Tero Hyväluoma, viulu
Tarmo Anttila, kontrabasso
Juha Savela, kitara

kotkajazz.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Nettisivuilta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Ravintolassa on esteetön parkkipaikka, sekä esteetön sisäänkäynti ja esteettömät WC tilat. Esteetön sisäänkäynti sekä parkkipaikka ovat ravintolan sisäpihan puolella. Tämän lisäksi ravintolan tiskeillä on käytössä palveluinduktiosilmukka.

Myynti loppuu 8.4.2024 18:00.