EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 6.6.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Timon, Puosun ja Epan peijaiset

Timon, Puosun ja Epan peijaiset Liput

Timon, Epan ja Puosun Peijaiset

Lapinlahden Linnut kunnioittaa perustajansa Timo Erängön ja roudariensa Paavo ”Puosu” Liesisen ja Eero ”Epa” Tammisen elämää ja työtä. Esiintymässä ovat myös Pelle Miljoona Allstars, jonka roudarina Puosu myös kauan oli sekä Dave Lindholm – Epa oli pitkään Bluesoundsin roudarina. Lavalle nousevat myös Radio Fiskars Orchestra ja Jallukka Band, jotka liittyvät läheisesti Puosun elämään. Peijaisissa muistellaan myös saksofonisti Heikki ”Hebbie” Keskistä, jonka piti nytkin nousta lavalle sekä Seppo ”Dex” Kahilaista, joka oli Lapinlahden Lintujen keikkamyyjä useita vuosia. Peijaisten tuotto käytetään hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyystuottojen kohde ilmoitetaan myöhemmin. 

Lapinlahden Linnut

Pelle Miljoona Allstars

Dave Lindholm

Jallukka Band

Radio Fiskars OrchestraTavastian turvallisuusohje:


    Tavastialla on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen iltamia? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00


Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Myynti loppuu 6.6.2022 19:00.