EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 19. - Pe 26.11.2021  /  Useita paikkoja  / 

Karanteeniteatteri: Timo Väntsi: Ole mun Querelle (tallennevuokra)

Karanteeniteatteri: Timo Väntsi: Ole mun Querelle (tallennevuokra) Liput

Kiihkoisa nukketeatterikuvitelma

Merivoimien luutnantti S valmistautuu eläkepäiviinsä. Ennen viimeistä palkkapäiväänsä, hän joutuu yllättäen kohtaamaan oman elämänsä yksinäisyyden. Salskeiden meripoikien salakatselu on pian ohi; luutnantti on pian omillaan ja joutuu kohtaamaan tukahduttamansa puolen itsessään.

Ole mun Querelle on kokeneen nukketeatteritaitajan Timo Väntsin kiitelty sooloteos himosta, yksinäisyydestä ja polttavasta rakkauden kaipuusta, jossa suorasukaiset eroottiset kohtaukset vaihtuvat runolliseen kieleen.

Karnevalistisen kokoiset nuket, merimiesasusteet ja elävöitetyt köysivyyhdit vievät katsojan matkalle muinaisiin satamiin ja oman mielen salatuimpiin sokkeloihin. Ikoninen homokuvasto, merenkulkuun liittyvä romantiikka ja Jean Genet’n homoeroottinen romaani Querelle ovat esityksen keskeinen innoituksen lähde.

“Harvemmin erotiikan kuvaus näyttämöllä taipuu näin sympaattiseen ja koskettavaan muotoon.”

TYÖRYHMÄ:

Konsepti, käsikirjoitus, visuaalinen toteutus ja näyttelijä: Timo Väntsi
Ohjaus ja äänisuunnittelu: Merja Pöyhönen
Valosuunnittelu: Jarkko Forsman
Äänisuunnittelun assistentti ja tekniikan ajo: Henri Hyökyvirta
Esityksen assistentti: Kari Söderqvist
Esityksen valokuvat ja taustafondin kuva: Milla Järvipetäjä
Graafinen suunnittelu: Rami Järvipetäjä
Tuotanto: TEHDAS Teatteri

www.karanteeniteatteri.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 12:00

K–18

Kieli: suomi

Esityksen kesto: 1 h, sis. väliaika.

Jokaisella lipulla voi katsoa esitystä yhdeltä laitteelta kerrallaan. Perhelippu on tarkoitettu esityksen katsomiseen isommalla porukalla, mutta kuitenkin samalta laitteelta. Tukilipulla voit halutessasi tukea teatteria maksamalla lipusta korkeamman summan.

Stream-lippu

Pääset katsomaan teatteria osoitteessa tiketti.stream lipustasi löytyvällä 13-numeroisella koodilla. Lähetys aktivoituu 19.11. klo 12:00. Stream -koodi toimii yhdellä laiteella kerrallaan.

Stream-lippu on ostettavissa 26.11.2021 klo 21:00 asti ja tallenne katsottavissa 26.11.2021 23:59 asti.

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Karanteeniteatteri