EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 26.9. - Ti 27.10.2020  /  KokoTeatteri  /  Helsinki

Timo Tuominen: Toivechansonkonsertti

Timo Tuominen: Toivechansonkonsertti Liput

Vuodesta 2011 olen hääräillyt näiden chansoneiden kanssa. Silloin ensi-iltansa sai "Timo Tuominen avec Jacques Brel", vuonna 2013 "...encore Brel" ja 2017 "...Brel final". Käännöksiä näihin Brel -helmiin olen tehnyt reilut 60 ja näitä on nähty Kansallisteatterin lisäksi siellä täällä.

Juolahtipa sitten mieleen että mitäs jos pitäisi toivechanson-illan, sellaista en ole, ainakaan itse, koskaan nähnyt. Yleisö saisi sitten listalta pyydellä mitä haluaa ja mahdollisimman monet toiveista pyrkisimme muusikoiden kanssa täyttämään. Illan dramaturgia, kesto ja oikeastaan kaikki olisi korkeammassa (eli yleisön) kädessä. Sehän osoittautuikin sitten aivan loistavaksi ideaksi. "Konsertit" olivat ennustamattomuudessaan aivan erilaisia, mutta hillittömän hauskoja kaikki. Lavaklubin intiimi läheisyys tarjosi vuorovaikutteiselle tapahtumalle aivan erinomaiset puitteet.

Esitystä on kyselty uudelleen, paljon, ja niinpä päätinkin pitää uuden illan keväällä -20. Tässä on kuitenkin ollut niin kaikenlaista että suunnitelmat meni uusiksi, ja Lavaklubikin remontin takia kiinni. Olenkin erittäin onnellinen että nyt minulla on mahdollisuus antaa herrojen muusikoiden kanssa tämä ilta KokoTeeatterin korkeatasoisessa ja intiimissä tilassa. Illan listalta löytyy "Encore", "Final" ja osin "Avec Jacques Brel" -esitysten laulut, ja kanssani lavalta paksuine nuottikansioineen ilmiömäiset:
Tomi Rikkola: kitara/alttoviulu
Tuomas Timonen: rummut
Marko Roininen: piano/haitari

Tervetuloa,
Timo Tuominen

www.kokoteatteri.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuksiin oikeuttavat kortit tarkistetaan ovella.

Lippujen varausaika 2 päivää.