EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 8.8.2020  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Scars of Solitude

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Scars of Solitude Liput

Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus tunnetaan uniikista raskaan rokin soundistaan

Yhtye perustettiin vuonna 1996 ja se teki huikean kahdeksan vuotta kestäneen uran suomalaisen raskaan rokin estradilla. Viidestä albumista neljä on ylittänyt kulta- tai platinarajan, ja myöskin live-esiintymisten suosio oli ennennäkemätön. Kokoonpanon tunnetuimpiin kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Nyt on mies!, Surupuku, Lumessakahlaajat, Rajaton rakkaus, Kylmä tila ja Hyvä ihminen. Myytyjä albumeja on yli 130 000 kappaletta.  Vuonna 2002 yhtye palkittiin peräti neljällä Emma-palkinnolla (Vuoden pop/rock-albumi, Vuoden albumi, Vuoden biisi sekä Vuoden yhtye). Joulukuussa 2004 yhtye jäi määrittelemättömän pituiselle keikkatauolle, kunnes noin kaksi vuotta myöhemmin kertoi uransa päättyneen lopullisesti.
 
Vuonna 2017 kokoonpano teki kuitenkin näyttävän paluun keikkarintamalle. Yhtye julkaisi paluusinglensä Pitkän kaavan mukaan 23.2.2017 ja  3.11.2017 julkaistiin Lauluja Suomesta -paluualbumi. Keikkailu on jatkunut tuosta lähtien ja 8.8.2020 yhtye saapuu esiintymään Tuiskulaan!

Facebook
Instagram
Youtube

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.

Tapahtuman aikataulu julkaistaan myöhemmin.