EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 30.3.2023  /  Tullikamarin Klubi  /  Tampere

Timo Lassy Trio, Hot Heros

Timo Lassy Trio, Hot Heros Liput

Timo Lassya voi hyvällä syyllä kutsua maamme valovoimaisimmaksi jazz-artistiksi. Saksofonisti-säveltäjä-yhtyeenjohtaja on saavuttanut niin liveyleisön ja levynostajien kuin kriitikoidenkin jakamattoman suosion. Hänen musiikissaan korostuvat huippuunsa hiottu yhtyesoittaminen, vahvat sävellykset sekä ilmaisuvoimainen live-energia.

Konsertissa kuullaan uusinta hänen kokoonpanoistaan: Lassyn, basisti Ville Herralan ja rumpali Jaska Lukkarisen muodostamaa Trioa, joka julkaisi ylistystä keränneen debyyttilevynsä 2021. Helsingin sanomat kehui We Jazz Recordsin julkaiseman Trio-albumin viiden tähden arvoiseksi ja suitsutus jatkui pian kansainvälistä mediaa myöten.

Timo Lassy, saksofoni
Ville Herrala, kontrabasso
Jaska Lukkarinen, rummut

Illan avaa Tampereen monipuolinen jazz-ylpeys Hot Heros. Niin ikään triomuotoon luottava yhtye on tehnyt yhteistyötä mm. Verneri Pohjolan, Iro Haarlan ja Matti Salon kanssa. He ovat olleet myös ehdokkaina Jazz-Emma palkinnon saajiksi.

Sami Sippola, saksofoni
Ville Rauhala, kontrabasso
Janne Tuomi, rummut

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Tullikamarin turvallisuusohje täällä.

Tutustu Tullikamarin turvallisemman tilan periaatteisiin.