EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 23.9.2023  /  Suisto-klubi  /  Hämeenlinna

Timo Kotipelto & Robustik

Timo Kotipelto & Robustik Liput

Timo Kotipelto suunnistaa akustiselle Robustik-kiertueelle syksyllä

Kotimaisesta power metal -jättiläisestä Stratovariuksesta tunnettu laulaja Timo Kotipelto on viime vuosina tehnyt satoja kovan suosion saaneita duokeikkoja, aina kun on pääbändinsä kiireiltä ehtinyt.
Nyt Kotipelto halusi kuitenkin duokeikkojen sijaan tehdä jotain muuta. ”Olen tehnyt vuosien saatossa erilaisilla kokoonpanoilla lukuisia erilaisia duokeikkoja mutta kaipasin siihen hieman uutta twistiä. Mietin, että yksi mahdollisuus tehdä keikkoja nyt syksyllä olisi coverbändin muodossa mutta päädyin mielummin ottamaan tuohon akustiseen konseptiin uuden tulokulman ja suunnittelemaan Robustik-kiertueen sen ympärille. Ajatus tästä syntyi hänen vierailtuaan bluegrass- yhtye Steve’n’Seagullsin luotsaamassa Seagulls’ Nestissä vuonna 2021. ”Kävin Seagulls’ nestissä vieraana vuoden 2021 huhtikuussa ja kokemus oli positiivinen, kun käytössä oli erilaisia instrumentteja kuin yleensä ja sovitukset kappaleista olivat hyvin tehtyjä.”

Kun tarjoutui mahdollisuus yhdistää voimansa Steve ’n’ Seagullsin entisen basistin Leevi Pukin sekä entisen rumpalin Simo Heikkisen kanssa, olikin paketti yht’äkkiä valmis.. Kotipelto kertoo ajatuksistaan kiertueesta sekä sen konseptista seuraavaa: ”Annoin bändin jätkille vapaat kädet sovittaa kappaleet uusiksi ja odotan myös itse innolla millaisia sovituksia ja versioita niistä on saatu aikaiseksi. Duokeikoilla se yksi ainut kitara tai harmonikka hieman rajoitti mitä kappaleita pystyi livenä esittämään, mutta nyt kun instrumentteja ja soittajia on enemmän, antaa se myös täysin uusia mahdollisuuksia.” Settilista tulee sisältämään Stratovariuksen suurimpia hittejä kuten ”Hunting High And Low”, ”Black Diamond” sekä ”Unbreakable” mutta myös tunnettuja rock- sekä heviklassikoita uudelleen sovitettuna.”

Bassoa ja taustalauluja tulevalla kiertueella hoitava Leevi Pukki kertoo tulevasta kiertueesta seuraavaa:
”Tämähän on tilaustyö. Keikkamyyjä Tolonen soitteli kevättalvella ja kysyi Timolle bändiä akustishenkisille keikoille. Tuumattiin että Simo on oikea mies lyömäsoittimiin ja Simon kanssa puolestaan ajateltiin että Anssi on sopivan peloton pelimanni pienempiin kielisoittimiin. Tässä on nyt tehty sovituksia muutamasta Stratovariuksen biisistä sekä joistakin valikoiduista heavy- & hard rock -klassikoista. Meininkinä on riisua niiltä krumeluurit pois ja imeä ydinmehua. Sitten vaan treenataan, että saadaan paketti tiukaksi. Lapa jäähän ja nimi lehteen.”

Timo Kotipelto & Robustik
Timo Kotipelto (Stratovarius) – laulu
Leevi Pukki (Ent. Steve’n’Seagulls) – basso / taustalaulu
Anssi Salminen (Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet) – kitara / mandoliini / viulu / taustalaulu
Simo Heikkinen (ent. Steve’n’Seagulls) – perkussiot / akustinen kitara / taustalaulu

www.suisto.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Showtime 21:00
Suisto avoinna klo 16-02

Lippu sisältää eteispalvelumaksun.

Myynti loppuu 23.9.2023 21:00.