EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 18.5.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Timo Alakotila & Johanna Juhola + Tuulikki Bartosik

Timo Alakotila & Johanna Juhola + Tuulikki Bartosik Liput

Pianisti Timo Alakotila ja haitaristi Johanna Juhola esiintyvät G Livelab Tampereella duokokoonpanolla.

Illan avaa harmonikkataiteilija Tuulikki Bartosik, ja luvassa on lisäksi yhteisiäkin ohjelmanumeroita tältä taitavalta kolmikolta.

Johanna Juhola (haitarit) ja Timo Alakotila (piano) ovat duokokoonpanossaan valinneet syventymisaiheekseen pelimannimusiikin improvisaatiomahdollisuudet. Idea kumpuaa jazzmusiikin improvisaatioperinteen siirtämisestä pelimannimusiikin käyttöön. Ohjelmisto on Timon ja Johannan säveltämää perinnemusiikista ponnistavaa, mutta kappaleen ja tilanteen mukaan eri musiikillisiin suuntiin rönsyilevää fuusiota.

Timo on maamme kansanmusiikin tärkeimpiä uudistajia ja suunnannäyttäjiä. Hän on mukana yli kahdellasadalla äänitteellä muusikkona, säveltäjänä tai tuottajana. Hän on erittäin kysytty yhteistyökumppani niin säveltäjänä, muusikkona kuin opettajanakin. Timon laaja sävellystuotanto kattaa niin soolosävellyksiä, kamarimusiikkia kuin konserttoja ja sinfonioitakin.

Johanna on uudistanut mielikuvaa harmonikasta soittimena ja häntä on kutsuttu mm. harmonikan supersankariksi ja tangon kurittomaksi uudistajaksi. Omaperäinen musiikillinen tuotanto ja yhteistyö niin klassisen kuin jazz- ja konemusiikinkin huippunimien kanssa on tehnyt Johannan tunnetuksi varsinkin maamme rajojen ulkopuolella.

Tuulikki Bartosik on yksi Viron kansainvälisesti tunnetuimmista muusikoista. Harmonikkataiteilija ja säveltäjä  Bartosikin välitön ja improvisoiva esiintyminen vakuuttaa yhtä hyvin sinfoniaorkesterin solistina kuin intiimissä soolokonsertissa. Hänen musiikkinsa on kevyttä, kekseliästä ja raikasta,  uutta musiikkia vanhoista skandinaavisista ja ugrilaisista aineksista.  Inspiraationsa Bartosik ammentaa juuriltaan Etelä-Viron Võrumaalta, mutta yhteistyöprojektit kuljettavat häntä ympäri maailmaa.

Keikka toteutetaan yhteistyössä Viron suurlähetystön kanssa.

Facebook
Instagram
Twitter

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:30
Showtime 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta, muille liput ovat normaalihintaisia.

***

27.1.2022 myynnissä ollut konsertti Esko Järvelä & Roger Tallroth + Teija Niku & Tuulikki Bartosik on jouduttu jakamaan kahtia aikataulusyistä. Tuulikki Bartosik esiintyy Johanna Juholan ja Timo Alakotilan kanssa G Livelabissa 18.5.2022, kun taas Esko Järvelä, Roger Tallroth sekä Teija Niku esiintyvät G Livelabissa 5.10.2022

Päivämäärälle 27.1.2022 ostetut liput käyvät Esko Järvelä & Roger Tallroth + Teija Niku 5.10.2022 tapahtumaan sellaisinaan tai ne on mahdollista vaihtaa tähän Timo Alakotila & Johanna Juhola + Tuulikki Bartosik 18.5.2022 tapahtumaan.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus