EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 14.6.2019  /  Amarillo Night  /  Hyvinkää

Super Summer Party: Timi Lexikon & WIL (live) Ruma (host) + DJ Puutarhajonttu

Super Summer Party: Timi Lexikon & WIL (live) Ruma (host) + DJ Puutarhajonttu Liput

Ladataan…

Kesä on täällä ja sen kunniaksi Hyvinkäällä nähdään Super Summer Party! Kun ilta viilenee perjantaina 14. kesäkuuta, on aika siirtyä Amarillosta kantautuvan livemusiikin pariin. Tuolloin lavalle nousevat Timi Lexikon ja WIL, hostina toimii Ruma + illan musaselektioista vastaa DJ PUUTARHAJONTTU!

Timi Lexikon nousi radiosoittoon ja sen myötä festarilavoille jo viime vuosikymmenen vaihteessa. Hänet muistetaan hiteistään kuten Tää kesä, Moon kuu ja kultarajan rikkonut Perhosefekti. Vuosien varrella hänen tyylinsä on kehittynyt entistä enemmän rnb:n suuntaan. Uudistunut Lexikon julkaisee syksyllä uuden albumin, jolta on viimeisen vuoden aikana saatu jo neljän singlen verran esinäytettä.

Pop- ja rap-musiikin välillä taituroiva WIL on tehnyt vahvaa esiinmarssia kotimaiselle musiikkikentälle viime vuosina. Tuttuja biisejä lienee monille esim. Alttarilla, Sinitarraa tai Nikke Ankaran kanssa duunattu single Nuoret.

Hyvinkääläistaustainen Ruma on tahkonnut hurjan määrän keikkoja kahden viimeisen vuoden aikana. Vientiä riittää mm. viime vuonna ilmestyneen debyyttialbumin, alkuvuodesta ilmestyneen EP:n ja keväällä julkaistun Bäk in the deis -possebiisin vuoksi. Super Summer Partyilla Ruma nähdään illan isännän roolissa!

Dekkien takana tapahtumassa operoi useammankin yhtyeen riveistä tunnettu DJ PUUTARHAJONTTU. Hän nimittäin toimii rumpalina KUUMAA-yhtyeessä ja Sini Yaseminin bändissä.

 

www.facebook.com/timilexikon
www.facebook.com/WilOfficial
www.facebook.com/RumaVirallinen
www.facebook.com/djpuutarhajonttu

Facebook-tapahtuma täällä


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 8 €, S-Etukortilla 7 €