EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19, la 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 5.8.2021  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Tilhet, pajut ja muut (jäähyväiskeikka)

Tilhet, pajut ja muut (jäähyväiskeikka) Liput

Tilhet, pajut ja muut -yhtye soittaa jäähyväiskeikkansa Tavastialla 05.08.2021.

Kolme studioalbumia julkaissut Tilhet, pajut ja muut viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlaansa. Suomalaisen musiikkimedian ja yleisön noteeraama folkpop-yhtye on kymmenvuotisen uransa aikana ehtinyt kiertää Suomen keikkapaikkoja etelästä pohjoiseen. Nyt on viimeisen esiintymisen aika. 

''Saimme kokea ympäri Suomea soittamillamme keikoilla jotain sellaista, mistä uskalsimme nuorina haaveilla. Kuljimme oman polkumme. Kiitos siitä kuuluu kuuntelijoille, läheisille ja kaikille muille meitä vuosien varrella eri tavoin tukeneille. Soitamme elokuussa Tavastialla vielä kerran yhdessä ja toivomme, että mahdollisimman moni tuttu ja tuntematon pääsisi paikalle juhlistamaan kanssamme kulunutta vuosikymmentä. Illasta tulee hitonmoinen.'

 

***

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!

Tavastian turvallisuusohje:

Tavastialla minimoimme tartuntariskiä vähentämällä asiakaspaikkoja sekä noudattamalla annettuja hygieniamääräyksiä taaten näin asiakkaillemme turvallisen keikkakokemuksen.

Tavastialla noudatamme kaikkia annettuja ohjeita ja määräyksiä. Olemme mm. vähentäneet asiakaspaikkoja, jotta voimme taata kaikille turvallisen keikkakokemuksen.

  • Keräämme ovella tapahtuman kävijöiden yhteystiedot mahdollisten altistumistapausten tiedottamista varten. Keikalle saapuessasi sinun tulee luoda itsellesi valmiiksi oma viivakoodi täällä: https://info.tiketti.fi/fi
  • Muista turvavälit ja vältä lähikontaktia muiden asiakkaiden sekä henkilökunnan kanssa. Tavastialla on istumapaikkoja ja tarpeeksi tilaa pitää etäisyyttä muihin.
  • Pese kätesi heti saavuttuasi, WC-käynnin yhteydessä sekä lähtiessäsi.
  • Käsidesiä on tarjolla sisääntulon yhteydessä sekä muissa asiakastiloissa.
  • Älä saavu keikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi tai olet palannut ulkomailta 14 vuorokauden aikana.
  • WC-tilat on rajoitettu tietyn henkilömäärän käyttöön kerrallaan. Ota muut asiakkaat sekä turvavälit huomioon asioidessasi WC-tilassa.
  • Pyri välttämään käteisen käyttöä maksuvälineenä.
  • Käytä kasvomaskia. Kasvomaskeja myydään myös baarissa.

Osana turvallista tapahtumaa Tavastialla emme hyväksy minkäänlaista häirintää, syrjintää, väkivaltaa tai hyväksikäyttöä.

Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.


Saavutettavuus

Tapahtumapaikka on esteetön.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 20 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Ostamalla lipun tapahtumaan asiakas sitoutuu esittämään voimassa olevan Koronatodistuksen, mikäli viranomainen, tapahtumajärjestäjä tai muu taho sitä kyseiseen tapahtumaan osallistumiseksi edellyttää. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot