EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 13.7.2018  /  45 Special  /  Oulu

Tilhet, pajut ja muut

Tilhet, pajut ja muut Liput
Takaisin

Ladataan…

Tilhet, pajut ja muut on yksi viime vuosien puhutuimmista uusista yhtyeistä. Radioissa soineilla kappaleillaan Vielä nuori, Puuhevonen ja Kaikki liikkuu eteenpäin tutuksi itseään tehnyt kokoonpano julkaisi hyvän vastaanoton saaneen esikoisalbuminsa vuoden 2016 alussa. Helsingin Sanomat kirjoitti tuolloin arviossaan, että Tilhet, pajut ja muut on palauttanut lämmön musiikkiin.

Kriitikoiden kehuma toinen pitkäsoitto Kunnes aika mennyt on ilmestyi syksyllä 2017. Helsingin Sanomat povasi yhtyeen voivan olla "seuraava suuri suomirock-yhtye".

Tilhet tarjoavat kuulijalle juuri sitä ajatonta lämpöä, jota populaarimusiikki nykyään usein kaipaa: orgaanisuutta ja tunnustuksellisia kuvauksia elämän taitekohdista. Energinen kokoonpano on ehtinyt kiertää Suomea erikokoisissa saleissa. Sen osat ovat nyt hioutuneet tiiviisti yhteen. Nämä laulut on tehty yhdessä laulettaviksi.

 


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 22:00