EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 18. - La 20.7.2024  /  Hiekkaharjun kenttä  /  Vantaa

Tikkurila Festivaali 2024

Tikkurila Festivaali 2024 Liput

TIKKURILA FESTIVAALI 2024 - LIPUT & INFO

Tikkurila Festivaali järjestetään heinäkuussa 2024 jo 10. kertaa! 💛

Tikkurila Festivaalin tuoreimpia kiinnityksiä ovat lukuisista radiohiteistään tunnettu 10-henkinen orkesteri Vesterinen yhtyeineen, 15-vuotista taivaltaan juhliva rap-ryhmä Gasellit, paluun festarilavoille tekevä Kwan sekä koukuttavista sävellyksistään ja koskettavista lyriikoistaan tunnettu pop-tulokas Bee.

Tikkurilan ohjelmistossa nähdään myös Suomen suosituin rap-duo JVG, Mitä silmät ei nää, Ohikiitävää, Kelpaat kelle vaan, kaksi puuta, Jotain niin oikeaa ja lukuisista muista jättihiteistään tunnettu suomipopin kestosuosikki Juha Tapio UMK:sta koko kansan tietoisuuteen noussut pop-tähti BESS, laulaja-lauluntekijä VIIVI, ​​rock-ikoni Apulanta, musiikin monitaituri Anssi Kela, vauhdikas livekokoonpano Roope Salminen & Koirat sekä Suljettu sydän, Yhtä en saa ja uusimmasta Auringon eteen -hitistään tunnettu pitkän linjan tekijä Jonna Tervomaa.

Aiemmin julkistettuja juhlavuoden esiintyjiä ovat pop-kuningatar Kaija Koo, pitkästä aikaa festarilavoilla nähtävä Jenni Vartiainen, kansainväliseksi ilmiöksi noussut Emma-voittaja Käärijä, Ylivoimainen, Tulipalo ja Oo vielä sekunnin mun -hiteistään tunnettu, viikonloppuna neljällä Emmalla palkittu KUUMAA-yhtye, festivaalin tavoin 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä pop-tähti ja Voice of Finland -valmentaja SANNI, uuden sukupolven rock-suuruus ja vientimenestys Blind Channel, livekentällä aktivoitunut Ellinoora, 40K, Chillaa veli ja Mama -biiseistä tunnettu räppäri Sexmane, r’n’b:tä ja räppiä yhdistelevä Karri Koira sekä koko kansan viihdyttäjä Elastinen. ​​Myös vuonna -94 perustettu rockmetalliyhtye Suburban Tribe tekee odotetun paluun festarilavoille.

ARTISTIT

Torstai
Kaija Koo, Käärijä, SANNI, JVG, Kwan, Gasellit, Vesterinen Yhtyeineen

Perjantai
KUUMAA, Suburban Tribe, Roope Salminen & Koirat, Juha Tapio, Bee, Ellinoora, Sexmane, BESS

Lauantai
Apulanta, Jenni Vartiainen, VIIVI, Anssi Kela, Blind Channel, Jonna Tervomaa, Karri Koira, Elastinen, Janna

Facebook | Instagram @ tikkurilafestivaali

tikkurilafestivaali.fi


Ikäraja: Tikkurila Festivaalin ikäraja on K-18

Lippujen varausaika 2 päivää.
Pääsyliput vaihdetaan rannekkeeseen.


Tiksi VIP:

Tikkurila Festivalin huippusuosittu VIP uudistuu! Tulevana kesänä kaikki VIP-asiakkaat kantavat kaulassaan Tiksi VIP-passeja, ja kaikkien Tiksi VIP-asiakkaiden on mahdollista hyödyntää koko vip-aluetta ja sen palveluita. Tiksi VIP -lipun voi ostaa joko buffet-ruokailulla tai ilman, lisätietoa ruokailumahdollisuuksista alla.

Tiksi VIP-lipun haltijoilla on pääsy VIP-maailmaan, joka säilyy tutulla paikallaan festarialueen keskiössä. Tunnelmalliselta VIP-alueelta on erinomaiset näkymät molemmille lavoille, ja VIP-alueelta pääsee myös siirtymään yleisöalueelle ja takaisin helposti, kun erillisiä anniskelualueita ei festivaalilla enää ole. Vipistä löytyy tuttuun tapaan erilliset oleskelualueet, baarit ja wc-tilat. Tiksi VIP -asiakkaille on tarjolla festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopisteensä, jossa liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lippuun sisältyy myös ilmainen narikka. Maittavat kahvit Tiksi VIP-vieraille tarjoaa maksutta Löfbergs.

VIP Buffet
Tiksi VIP -lipun lisäksi on mahdollista ostaa VIP Buffet-lippu, jolla pääsee nauttimaan herkullisen VIP-noutopöydän antimista (1 ruokailu/päivä), jonka voit nauttia katetulla alueella pöydän ääressä. VIP Buffet on myös mahdollista ostaa paikan päältä, mutta ennakkoon ostettuna se on asiakkaalle edullisempi.
VIP Buffet ennakkoon ostettuna: alk. 25 eur /ruokailu (1pv lippu) tai alk. 70 eur / 3 ruokailua (3pv lippu).

Paikan päällä ostettuna hinta 30 eur/ruokailu.
Voit ostaa buffetin lisätuotteena sen jälkeen, kun olet valinnut VIP-lipun. Voit myös ostaa buffetin erikseen jälkikäteen täältä. VIP-alue ja buffet K-18.

Tiksi VIP sisältää:

  • Sisäänpääsy festivaalialueelle erillistä VIP-kaistaa pitkin
  • Sisäänpääsy erilliselle VIP-alueelle
  • Vain VIP-asiakkaille tarkoitetut anniskelupisteet ja wc-tilat
  • VIP-passi ja ranneke (vaihdetaan erillisessä rannekkeenvaihtopisteessä)
  • Maksuton narikka sisääntuloportin yhteydessä
  • VIP Hostit vastaamassa viihtyvyydestä
  • Mahdollisuus ostaa VIP Buffet –ruokailulippu joko ennakkoon tai paikan päältä (Pelkkä VIP-lippu ei sisällä ruokailua)

SAAVUTETTAVUUS
Avustaja pääsee aina tapahtumaan veloituksetta, mutta avustettavan on ostettava pääsylippu. Myynnissä oleva ”Pyörätuoli + avustaja” -lippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. ”Asiakas + avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Avustajakäytännöistä voit lukea lisää täältä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

TURVALLISEMPI TILA
Ostamalla lipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Lue lisää nettisivuiltamme: https://nelonenmedialive.fi/turvallisempi-tila/

Hiekkaharjun kenttä
Urheilutie 15, 01370, Vantaa