EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 21. - La 23.7.2022  /  Hiekkaharjun urheilupuisto  /  Vantaa

Tikkurila Festivaali 2022

Tikkurila Festivaali 2022 Liput

TIKKURILA FESTIVAALI 2022 - LIPUT & INFO

Puitteiltaan korkeatasoinen Tikkurila Festivaali järjestetään ensi suvena kesän parhaaseen festariaikaan 21.-23.7.2022. Vantaan sydämessä, Hiekkaharjun urheilupuistossa juhlittava kolmipäiväinen tapahtuma on pääkaupunkiseudun suurimpia kaupunkifestivaaleja. Tiksin kolmen päivän early bird -liput ja VIP-liput on nyt avattu myyntiin ja festivaali on julkaissut samalla ensimmäiset kiinnitykset kesälle 2022.

Tikkurila Festivaalin tapahtumalavat täyttyvät torstaista lauantaihin kotimaan ykkösnimistä ja Tiksikansan suosikeista. Artistikattauksesta paljastetaan ennen joulua vihdoinkin kesällä 2022 comebackin tekevä Tehosekoitin, joka tunnetaan mm. hiteistään ”Kaikki Nuoret Tyypit”,Valonkantaja” sekä ”Maailma on Sun”. Bändi nähdään Tiksissä livenä ainoana pääkaupunkiseudun keikkana koko kesänä. Mukana Tiksissä säihkyy myös Suomen suurin pop-tähti, ja viimeksi vuonna 2017 Tiksin lavalla nähty ja yleisön suuresti toivoma Antti Tuisku, yli kahden vuoden tauon jälkeen festivaalilavoille paluun tekevä Anna Puu, hiljattain tulevan kesän yhteistyönsä paljastanut mielenkiintoinen combo Maustetytöt x Agents, historiallisen määrän Emma-palkintoja 2021 kahminut ilmiömäinen BEHM, syksyllä 2022 Hartwall Arenan täyttävä Pyhimys, uuden levyn elokuussa julkaissut, rohkea Erika Vikman sekä karismaattinen ja energinen live-esiintyjä Olavi Uusivirta.

Julkistetut artistit:

Tehosekoitin, Antti Tuisku, Anna Puu, BEHM, Maustetytöt x Agents, Pyhimys, Erika Vikman, Olavi Uusivirta

Lisää nimiä julkaistaan alkuvuodesta 2022.

Tikkurila Festivaali 2022
Facebook | Instagram @ tikkurilafestivaali

tikkurilafestivaali.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Lippujen varausaika 2 päivää.
Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Alle 15-vuotiaiden suositellaan saapuvan tapahtumaan huoltajan seurassa. Alle 7-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi sisään huoltajan kanssa. Anniskelualueet ja VIP-alue K-18.

Kaikilla lipputyypeillä on mahdollisuus välillä poistua alueelta ja palata takaisin!

SILVER VIP (K-18)
Silver VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-asiakkaille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit ja wc-tilat. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille.

Silver VIP -lipun hintaan ei sisälly ruokia tai juomia.

GOLDEN VIP (K-18)
Golden VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-asiakkaille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, ja wc-tilat. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille.

Golden VIP-lipun hintaan sisältyy VIP-tason ruokailu. VIPin ruokamaailmassa voit syödä Golden VIP-rannekkeella joko isoon tai pieneen nälkään koko tapahtuman ajan. Golden VIP -lipun hintaan ei sisälly juomia. Golden VIP –asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

GOLDEN VIP -lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Hiekkaharjun urheilupuisto
Urheilutie 15, 01370, Vantaa