EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

To 22. - La 24.7.2021  /  Hiekkaharjun urheilupuisto  /  Vantaa

Tikkurila Festivaali 2021

Tikkurila Festivaali 2021 Liput

TIKKURILA FESTIVAALI 2021 - LIPUT & INFO

Seitsemättä kertaa juhlittava Vantaan salainen helmi, Tikkurila Festivaali, nousee Hiekkaharjun urheilupuistoon 22.-24.7.2021. Kolmipäiväinen festivaali on tullut tunnetuksi nimekkäästä ohjelmistosta, mutta myös monitasoisesta VIP-keitaasta, jossa on ollut koettavaa vaativammallekin festivaaliasiakkaalle. Tapahtuma teki viime vuonna kävijäennätyksen, kun Tikkurilaan saapui jättiyleisö, yhteensä 35 000 juhlijaa.

Tikkurila Festivaalin tunnelmasta vastaa pääkaupunkiseudun ainoan keikkansa Tikkurila Festivaaleilla tekevä erittäin odotetun paluun tekevä nostalginen Tehosekoitin . Nyt yhtyeen hitit kuullaan pitkästä aikaa livenä alkuperäiskokoonpanon esittämänä. Livenä lavoilla nähdään myös pop-hittien tekijä ja maaginen tulkitsija Vesala , tämän vuoden sensaatio BEHM , supernainen Kaija Koo , "2020"-biisillä radioaalloilla viihtynyt Olavi Uusivirta , karismallaan hurmaava Lauri Tähkä , pitkää kuumaa kesää povaileva Popeda , voimabiiseistään tuttu Ellinoora , kaikkien rakastama tulkitsija J. Karjalainen sekä bilemusiikin lähettiläs Teflon Brothers .

Lisää ohjelmaa julkaistaan alkuvuodesta 2021.

JULKAISTUT ESIINTYJÄT

Tehosekoitin, Vesala, BEHM, Kaija Koo, Olavi Uusivirta, Lauri Tähkä, Popeda, Ellinoora, J. Karjalainen, Teflon Brothers 

Tikkurila Festivaali 2021
Facebook  |  Instagram  @ tikkurilafestivaali


Ikäraja: Ikärajaton

Lippujen varausaika 2 päivää.
Liput vaihdetaan rannekkeisiin.

Kaikilla lipputyypeillä on mahdollisuus välillä poistua alueelta ja palata takaisin!

SILVER VIP (K-18)
Silver VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-asiakkaille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit ja wc-tilat. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille.

Silver VIP -lipun hintaan ei sisälly ruokia tai juomia.

GOLDEN VIP (K-18)
Golden VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-asiakkaille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, ja wc-tilat. VIP-alueelta on hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille lavoille.

VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Lipunostaneiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedotusta ja ohjeistusta varten. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Mikäli olet ostanut vuoden 2020 festivaalilipun ja haluat juhlia vuoden 2021 Tikkurila Festivaalia, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Vuoden 2020 festivaaliliput käyvät sellaisenaan myös Tikkurila Festivaali 2021 -tapahtumaan, sille päivälle jolle lippu on ostettu. Lipunpalautus on päättynyt 31.07.2020.


Tapahtuman turvallisuusinfo:
tikkurilafestivaali.fi/info/faq/

Hiekkaharjun urheilupuisto
Urheilutie 15, 01370, Vantaa