EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 20. - La 21.7.2018  /  Hiekkaharjun urheilupuisto  /  Vantaa

Tikkurila Festivaali 2018

Tikkurila Festivaali 2018 Liput
Takaisin

Ladataan…

Tikkurila Festivaali viettää 5-vuotisjuhliaan! Tämä huippusuosittu ja ympäristöystävällinen tapahtuma on tullut tunnetuksi paitsi kotimaisen musiikin eturivin artisteista myös suuresta panostuksesta positiiviseen asiakaskokemukseen ja elämyksellisiin puitteisiin.

Vuoden 2017 loppuunmyytyyn tapahtumaan saapui paikalle ennätykselliset 25 000 festivaalikävijää lähes 100 eri paikkakunnalta. Vuoden 2018 tapahtuman lipunmyynti on ennätysvauhdissa. Osta liput ajoissa ennakkoon!

Ohjelma ja aikataulut:

Perjantaina 20.7.2018

23:40 Cheek
22:20 Kaija Koo
21:00 JVG
19:40 Evelina
18:00 Lauri Tähkä
16:15 Roope Salminen & Koirat
15:00 Pariisin Kevät
14:00 Mira Luoti

Perjantain erikoisohjelma: klo 17:15 HP & Jarppi Show + Lakko & Herbalisti

Lauantaina 21.7.2018

23:40 Apulanta
22:20 SANNI
21:00 Elastinen
19:40 Jenni Vartiainen
18:00 Juha Tapio
16:15 Teflon Brothers
15:00 Olavi Uusivirta
14:00 Nelli Matula

Lauantain erikoisohjelma: klo 17:30 Roskien lajittelun SM-kisojen finaali

Juhlavuoden ohjelma ja aikataulut ovat nyt julkistettu.
Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

tikkurilafestivaali.fi


Ikäraja: Ikärajaton

Ennakkohinnat voimassa 19.7. klo 23:59 saakka. Tämän jälkeen liput myynnissä porttihinnoilla.

1 PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU:
Perjantain ja lauantain peruslippu oikeuttaa vain yhteen sisäänpääsyyn festivaalialueelle. HUOM! Jos poistut alueelta, sinun tulee ostaa uusi lippu päästäksesi takaisin sisään. HUOM! Narikka sijaitsee vuonna 2018 turvatarkastuksen ulkopuolella. Jos ostat peruslipun, niin pidä huoli siitä, että sinulla ei ole narikkaan vietäviä tavaroita. Jos haluat päästä narikassa käymään, sinun kannattaa ehdottomasti ostaa joko Premium-lippu tai kahden päivän lippu.

1 PÄIVÄN PREMIUM-LIPPU:
Perjantain ja lauantain Premium-lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään saman päivän aikana. Premium-lipulla pääset käymään myös narikassa, joka sijaitsee turvatarkastuksen ulkopuolella.

2 PÄIVÄN PÄÄSYLIPPU:
2 päivän lippu vaihdetaan rannekkeeseen, joka oikeuttaa liikkumaan vapaasti alueelta ulos ja sisään koko tapahtuman ajan. Kahden päivän lipulla pääset käymään myös narikassa, joka sijaitsee turvatarkastuksen ulkopuolella.

SILVER VIP (K-18):
SILVER VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on ainoastaan VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

SILVER VIP -lipun hintaan EI sisälly ruokia tai juomia. SILVER VIP -asiakas voi erikseen ostaa illallisen, yöruoan sekä juomia.

GOLDEN VIP (K-18):
GOLDEN VIP -liput vaihdetaan rannekkeisiin ja VIP-passeihin, jotka oikeuttavat liikkumaan vapaasti ulos ja sisään sekä festivaalialueelle että VIP-alueelle. VIP-lipun ostaneille on festivaalin sisääntuloportilla oma rannekkeenvaihtopiste. Aivan festivaalialueen ytimestä löytyy VIP-alue, jossa on vain VIP-asiakkaille tarkoitetut lounget, baarit, vessat ja ministage. VIP-alueelta on loistava hyvä näkyvyys tapahtuman molemmille päästageille.

GOLDEN VIP -lipun hintaan sisältyy VIP-ruokaranneke. Ruokarannekkeella voi syödä joko pieneen tai isoon nälkään koko tapahtumapäivän ajan VIP-ruokamaailmassa. GOLDEN VIP -lipun hintaan EI sisälly juomia. GOLDEN VIP -asiakas voi erikseen ostaa juomia VIP-alueelta.

BUSINESS VIP (K-18):
BUSINESS VIP -liput on tarkoitettu ainoastaan yritysasiakkaille, kumppaneille ja sponsoreille. BUSINESS VIP -lippuja ei ole myynnissä perinteisissä kanavissa. BUSINESS VIP -liput voit hankkia laskua vastaan suoraan osoitteesta myynti@tikkurilafestivaali.fi

Silver- ja Golden-asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan tapahtumanjärjestäjälle tiedotusta ja ohjeistusta varten. Tapahtuman järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.