EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 27.5.2022  /  45 Special  /  Oulu

Tiisu

Tiisu Liput

Tapahtuma on siirtynyt uudelleen.

Alkuperäisille päivämäärille ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 28.2.2022 mennessä.

Tiisu on tarttuvaa suomirockia soittava yhtye, joka on niittänyt mainetta energisenä ja yllätyksellisenä livebändinä. Yhtye julkaisi juuri uuden singlen ”Me olemme me”, jonka tuottajana hääri Olavi Uusivirrankin yhtyeestä tuttu Timo Kämäräinen.

Niinikään mm. ”Elämältä turpiin sain” ja ”Virtaset” -kappaleistaan tunnettu bändi valmistelee parhaillaan uutta albumiaan, jonka on määrä ilmestyä syksyllä. Tiisun livekeikoilla käyneet tietävät että luvassa on elämys jonka aikana tanssijalan vipatukselta ei voi välttyä!

Tiisua lämppäämässä Uraaniputki!

Oululainen Uraaniputki on uuden sukupolven rokkenroll -yhtye, joka on tarjoillut rajoja ylittävää autotallimähinää vuodesta 2019. Raskaiden kitaroiden ja muiden peruslinjojen lisäksi biisejä koristelee rytmikkäät perkussiot ja lukuisat puhaltimet.

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime klo 21:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.