EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.10.2022  /  Tampere-talo: Sorsaklubi  /  Tampere

Sorsaklubi: Ti-Ti Nalle, Hirsimetsän juhlat

Sorsaklubi: Ti-Ti Nalle, Hirsimetsän juhlat Liput

Nalletalossa on aikamoinen hyörinä jo heti aamusta! Isoisänalle juoksee yöpuvussaan, Ti-Ri Vauva tepsuttelee iso tutti suussaan ja yöpuku kainalossaan pitkin poikin taloa, Trioli tekee kärrynpyöriä… Mitä ihmettä tapahtuu Nallejen kodissa? Hirsimetsässä on juhlat! Tätä päivää on koko Hirsimetsän väki odottanut jo pitkään ja tänään se tapahtuu! Mutta mitä? Arvatkaapa, kuka nalleista tuhisee täydessä unessa omassa sängyssään, eikä ymmärrä, että olisi jo kiire vaihtaa juhla-asu päälle! Lähde mukaan Nalleperheen ikimuistoiseen juhlaan Hirsimetsässä! Mukana tuttuja metsän asukkaita mutta myös salaperäinen, uusi asukas, jota kukaan ei ole koskaan aiemmin tavannut.

Tämä, aivan uudella käsikirjoituksella tehty konsertti kestää noin tunnin, jonka jälkeen Riitta ja Nallet tulevat salin aulaan tapaamaan perheitä. Riitta jakaa nimmareita, Nallet ovat halittavissa ja kuvattavissa!

Konsertissa mukana Ti-Ti-tuotteiden myynti.

Soveltuu kaikenikäisille! Konsertti on interaktiivinen, joten jokainen saa olla mukana niin paljon ja omalla tavallaan, kuinka haluaa!

***

Sorsaklubi on Tampere-talon Sorsapuistosalissa pesää pitävä liveklubi, jossa syksyllä on luvassa iltakeikkojen lisäksi myös lapsiperheille suunnattua ohjelmaa. Laita siis räpylällä koreasti ja tule mukaan sorsajengiin!

Sorsaklubi:
Facebook
Instagram

tampere-talo.fi/sorsaklubi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 14:00
Ovet auki puoli tuntia ennen.

Showtime: 14:00

Alle 1-vuotiaat ilmaiseksi.

Myynti loppuu 29.10.2022 13:30.