EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 17.10.2021  /  Kylpylähotelli Peurunka / Peurunka Areena  /  Laukaa

Ti-Ti Nalle, Nähdään taas!

Ti-Ti Nalle, Nähdään taas! Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäisille päiville Ti-ti Nallen syysriehaan 14.10.2020, 21.2.2021 ja 23.4.2021 ostetut liput käyvät korvaavalle päivälle sellaisenaan. Liput voi halutessaan myös palauttaa 30.6.2021 saakka osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja .

***

Ti-Ti Nalle, Nähdään taas! -konsertti

Ti-Ti Nallen perhe, Riitta sekä Hirsimetsän kaverit ovat innoissaan teidän fanien näkemisistä! Nyt ei kukaan ole yksin!

Laulujen, tanssien ja mielenkiintoisen tarinan keskellä, pääset osallistumaan esitykseen ihan niin paljon kuin haluat! Nyt kohti riemukasta yhdessäoloa mummia ja pappoja unohtamatta! Annetaan parasta lapselle!

Soveltuu kaiken ikäisille. Kesto 60 min, jonka jälkeen kaikille halukkaille nallejen halaukset tai turvalliset vilkutukset.

Tuotanto: Ti-Ti Tuotanto Oy,0400698817 

Konsertissa Ti-Ti Nallen tuotemyynti!

Lisätiedot: www.titinalle.fi 

***

TURVALLISUUS

Konsertti toteutetaan voimassa olevilla korona rajoituksilla ja säädöksillä. Areenalla ja sen läheisyydessä löytyy sekä käsidesipisteet, että wc-tilat käsienpesumahdollisuudella.

Jonotuksessa areenalle huomioitu turvavälit, turvavälimerkinnät löytyvät lattiasta huomioteippauksin. Areenan kapasiteetti käytössä 75% jotta saadaan pidettyä väljyyttä tilassa.

Muut korona-ohjeistukset THL:n ja AVI:n ohjeistusten mukaisesti.

***

www.peurunka.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 14:00
Showtime 15:00

Soveltuu kaiken ikäisille. Kesto 60 min, jonka jälkeen kaikille halukkaille nallejen turvalliset halit! Konsertissa Ti-Ti Nallen tuotemyynti.

Liput ovelta 20 €.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Alle 1-vuotiaat ilmaiseksi.

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot