EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 12.11.2022  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Thyrfing (SE), Havukruunu, Vermilia, Gomorran

Thyrfing (SE), Havukruunu, Vermilia, Gomorran Liput

Viikinkimetallipiireistä tuttu jo kolmatta vuosikymmentä vaikuttanut pioneeri Thyrfing saapuu Suomeen yhdelle keikalle Ääniwalliin Helsinkiin 12. marraskuuta. Thyrfing aloitti vuonna 1995 Tukholman undergroundissa ja kehittyi pian yhdeksi pakanallisen metalliskenen merkittävimmistä bändeistä. Yhtyeen kahdeksas ja ensimmäinen albumi kahdeksaan vuoteen “Vanagandr” julkaistiin elokuussa 2021. Thyrfing esiintyi Suomessa viimeksi vuonna 2017.

Kylkiäisinä samana iltana kuullaan liuta kotimaisia synkempää koulukuntaa edustavia metallibändejä. Thyrfingiä on lämmittelemässä viime vuosina kovassa nousussa ollut blackmetal-yhtye Havukruunu, skandinaavista pakanametallia esittävä naisartisti Vermilia ja tuoreempi blackdeathmetal-kvartetti Gomorran.

Havukruunu on 2013 perustamisensa jälkeen julkaissut levy toisensa jälkeen jämerämpää blackmetallia sävytettynä pakanallisilla teemoilla. 2015 vuonna yhtye solmi levytyssopimuksen saksalaisen Naturmacht Productionsin kanssa. Yhtyeen viimeisin julkaisu on EP "Kuu Erkylän Yllä" vuodelta 2021.

Vermilia on suomalainen naisartisti. Artistin musiikki on sekoitus skandinaavista pakanametallia, kauniita, raakoja ja melankolisia lauluharmonioita suomenkielellä.

Gomorran on tuoreempi Helsingissä 2019 perustettu blackdeathmetal-kvartetti, joka tarjoaa oman twistinsä genrestä varustettuna synkillä melodioilla ja historiasta ammennetulla lyriikalla.

Linkit:

https://www.thyrfing.com/
https://havukruunu.bandcamp.com/
https://www.vermiliaofficial.com/
https://linktr.ee/gomorran

www.aaniwalli.fi/info


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 29 €, mikäli jäljellä.

Tutustu Ääniwallin turvallisuusohjeeseen ennen tapahtumaan saapumista: www.aaniwalli.fi/turvallisuus

Myynti loppuu 12.11.2022 19:00.