EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Su 23.9.2018  /  On The Rocks  /  Helsinki

Nem Agency presents: Thundermother (SWE), DIRT

Nem Agency presents: Thundermother (SWE), DIRT Liput
Takaisin

Ladataan…

Motörheadin ja AC/DC:n nimiin vannova Thundermother saapuu Suomeen näyttämään ikuisen rock'n'rollin sammumatonta voimaa. Ruotsalaisnelikko tykittää sunnuntaina 23. syyskuuta Helsingissä.

Kitaristi Filippa Nässil perusti Thundermotherin vuonna 2010. Bändin kolmas, yhtyeen mukaan nimetty albumi ilmestyi tämän vuoden helmikuussa. Uudistunut kokoonpano nostaa orkesterin rock'n'rollin seuraavaan potenssiin.

- Tuoreella levyllä annetaan rummuille todella tilaa. Jos kuuntelet vaikkapa AC/DC:n tai Airbournen albumeja, on helppo huomata, että rummut soivat pirun kovaa. Niinpä mekin kehitimme levylle todella tanakan soundin, Filippa Nässil kertoo.

Paukutuksen lisäksi Thundermother taipuu nykyään myös äärimelodiseksi. Voimaballadi Fire in the Rain edustaa pehmeämpää lähestymistapaa, jossa on kuitenkin siivu bändille tyypillistä säröä ja raakuutta.

Mystinen 1970-luku kaikkoaa koko ajan paperilla, mutta Thundermother pitää sen lähellä ja aitona: mukana on aina groove, korkeaoktaaninen paahto ja täysi heittäytyminen bändisoiton ikuiseen ytimeen.

Nem Agency & Codex Agency proudly present:
THUNDERMOTHER (SWE)

Sunday, 23.9.2018
On The Rocks, Helsinki
Liput: 10,50€ / 13€
OTR-Kortilla: 8,5€ / 11€

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.