EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 15.2.2019  /  Olympia  /  Tampere

THERAPY?

THERAPY? Liput

Ladataan…

THERAPY? PALAA KLUBIKIERTUEELLE SUOMEEN

Yksi 1990-luvun suurimmista vaihtoehtorockin suunnannäyttäjistä Therapy? palaa Suomeen alkuvuodesta. Yhtyeen uusin, viime kuussa julkaistu albumi "CLEAVE" nousi mm. UK Rock Album -listan kärkisijoille. Keikoilla Therapy? nähdään 14.-16. helmikuuta Jyväskylässä, Tampereella ja Helsingissä. Lämmittelijänä keikoilla nähdään suomalainen underground- rockbändi Huuto!

Syyskuussa julkaistua albumia "CLEAVE" luonnehditaan "uuden ajan angstilevyksi". Pitkäsoitto on järjestyksessään 15. studiolevytys maineikkaalle yhtyeelle ja varsinkin sen singlelohkaisut "Callow" ja "Wreck It Like Beckett" ovat saaneet hyväksyntänsä nostalgiannälkäisiltä faneilta ja kriitikoilta.

Therapy? on vuosien saatossa jatkanut siitä mihin 90-luvun grungebändit jäivät. Bändin musiikki on yhdistelee taitavasti vaihtoehtorockia, metallia ja punkia, mutta heidät muistetaan erityisesti vuoden 1994 menestyslevy "Troublegumista". Yli miljoona kopiota myyneen "Troublegumin" tuottaja Chris Sheldon on myös tuoreimman Therapy?-levytyksen takana. Viimeksi Therapy? nähtiin Radio Rockin risteilyllä juuri ennen uuden levyn ilmestymistä.

Therapy? (UK)
+ support: Huuto!

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Puhelinpalvelun kautta lippujen varausaika 2 päivää. Nettisivuilta vain suoria ostoja.