EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 27.11.2021  /  Kulttuuritehdas Korjaamo, vaunusali  /  Helsinki

TheoFuego, Madboiali, SKII6

TheoFuego, Madboiali, SKII6 Liput

TheoFuego on viihdyttäjä, esiintyjä, persoona, DJ ja artisti. Voidaan siis sanoa, että kyseessä on yhden miehen bändi, joka on tuttu aina festareiden päälavoilta klubeille asti. Vastaavaa energiaa, karismaa ja kykyä ottaa yleisö haltuun tulee harvoin tulee vastaan Suomessa. Huipputuottaja MD$:n kanssa pitkälti työskentelevä TheoFuego kuvailee itseään trap-artistina, joka osaa tulla trackille ja tuoda pöytään aina jotain raakaa sekä autenttista. Lisäksi artisti painottaa, että tulevaisuudessa monipuolisuus on hänen juttunsa.
Joulukuussa 2020 TheoFuego julkaisi debyyttimixtapensa ”BUFFA” Sony Music Finlandin kautta. Projektilla kuultiin vierailijoina muun muassa Gettomasa, ibe, Gracias sekä Cledos

Madboiali

Kunnianhimo, tyylikkyys ja tinkimättömyys - Madboiali on tulevaisuuden tähti. Musiikissa yhdistyvät koukuttavat melodiat, persoonallinen flow sekä genrerajoja rikkova monipuolisuus. Madboialin tavoite on olla ensimmäinen tummaihoinen artisti, joka myy Suomen jokaisen areenan loppuun.
Ilman levy-yhtiöitä miljoonia streameja kerännyt artisti julkaisi debyyttialbuminsa ”Mielentila” syyskuussa 2020. Sittemmin Babyface levy-yhtiön kautta Madboiali on julkaissut ”Fendi” sekä ”Mitä Meil Oli” singlet ja valmistelee parhaillaan toista albumiaan.

SKII6

Persoonallisella flowlla varustetun räppäri SKII6 kappale ”Lunta” ehti jo ennen virallista julkaisuaan muodostua viraalihitiksi soundcloudissa sekä artistin keikoilla. Energisestä ja tarttuvasta lavakarimasta tutuksi tullut räppäri julkaisi debyyttiprojektinsa ”6TAPE” huhtikuussa 2019 ja debyyttialbumi ”Kaikki Hyvä Tulee Aikanaan” näki päivänvalon joulukuussa 2020. Vuosi 2021 startattiin tummanpuhuvalla drill-kappaleella “Nadal”, jossa vieraili kotimaisen drillmusiikin spesialisti BM

www.korjaamo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Lippujen varausaika 2 päivää.

Eteispalvelumaksu 3 € peritään ovella.

Myynti loppuu 27.11.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot