EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 25.10.2023  /  Ääniwalli  /  Helsinki

Thee Sacred Souls (USA)

Thee Sacred Souls (USA) Liput

DAPTONE-LEVYMERKIN UUSI SUOSIKKI THEE SACRED SOULS ÄÄNIWALLISSA LOKAKUUSSA

Kovassa nosteessa oleva, vaikuttavan omaleimaista soul-musiikkia esittävä sandiegolaisyhtye Thee Sacred Souls saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Yhtye esiintyy Helsingin Ääniwallissa 25. lokakuuta, 2023.

Vuonna 2019 perustettu Thee Sacred Souls kiinnitettiin maineikkaalle Daptone-levy-yhtiölle varhaisten klubikeikkojensa perusteella ja yhtye sai kymmeniä miljoonia kuuntelukertoja heti ensisingleillään. Pian huomionsa tulokasyhtyeeseen kiinnittivät myös nousevia trendejä haistelevat musiikkimediat kuten Billboard, Rolling Stone ja KCRW. Kiitellyn debyyttilevynsä viime vuonna julkaissut ryhmä tunnetaan upeista keikoistaan, joiden myötä Thee Sacred Soulsin suosio Yhdysvalloissa sekä Euroopassa on kasvanut nopeasti ja keikkapaikat vaihtuneet askel askeleelta suuremmiksi.

Rumpali Alex Garcian ja basisti Sal Samanon perustaman Thee Sacred Soulsin ajattomassa musiikissa yhdistyvät 1960-luvun sweet soulin vaikutteet ja 70-luvun alun R&B:n rytmit. Samaan aikaan yhtyeen musiikki on niin tuoretta ja vilpittömän aitoa, että Thee Sacred Soulsin voi todeta löytäneen kiehtovan oman soundinsa. Yhtyeen laulaja Josh Lanen mestarillinen melodiantaju ja taipuisa ääni tihkuvat juuri sitä tunnetta ja kaihoa, josta paras soul-musiikki on kautta aikain tehty.

Tule ja koe Thee Sacred Soulsin lämmin syleily ensimmäisten joukossa.

https://www.theesacredsouls.com/ | https://www.livenation.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 25.10.2023 19:00.