EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 3.3.2023  /  Semifinal  /  Helsinki

The Wyman Family, Devil Dog Road

The Wyman Family, Devil Dog Road Liput

The Wyman Family perustettiin vastaamaan rock'n'rollin kutsuun vuonna 2012. Bändin perustivat helsinkiläiset rokut Papa Son Wyman, Ace Mark, The Punisher ja Marco G Stone. Jokainen näistä jäbistä omaa pitkän historian kansainvälisessä musiikkiskenessä. Muista bändeistä mainittakoon The Flaming Sideburns, The Milestones, 45 Degree Woman ja Los Angelesin progerockjyrä Bigelf.

Devil Dog Road on rocktrio, joka “classic-rokkaa” rymistellen genren raja-aitoja laidasta laitaan, välillä ylittäen ne. Juurevat perinteet kuuluvat musiikissa, mutta 70-lukuiset- ja aussirock-vibat sekä muut “Tukholma-New York” -akselin vaikutteet erottavat bändin perusboogie-trioista.


SEMIFINALIN turvallisuusohje

Semifinalissa on nollatoleranssi seksuaaliselle häirinnälle, väkivallalle, rasismille, homo- ja transfobialle, ableismille, misogynialle sekä vallan väärinkäytölle. Olethan viipymättä yhteydessä henkilökuntaan, mikäli kohtaat minkäänlaista huonoa käytöstä tapahtumassa.

Syömään ennen keikkaa? Varaa pöytä Ravintola Ilveksestä! www.ravintolailves.fi

Osta Ympäristölippu ja tue Tavastia Hall of Nature -hanketta!

Tavastia Hall of Nature -hanke tähtää vastuullisempaan ja kestävämpään Tavastiaan. Yksi hankkeen tavoitteista on tulla hiilineutraaliksi livekentän toimijaksi.

Tavastia Hall of Nature -keräyksen myyntituotot menevät lyhentämättömänä Luonnonperintösäätiön Tavastian metsä -kampanjaan, jonka tavoitteena on hankkia oma suojeltu metsä päästöjen kompensoimiseksi.

Käy tutustumassa kampanjaan: Luonnonperintosaatio.fi/tavastian-metsa

Kiitos kun olet mukana rakentamassa kestävämpää Tavastiaa!Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 17 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 3.3.2023 20:00.