EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?





VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 11.10.2019  /  Virgin Oil Co.  /  Helsinki

The Wildhearts

The Wildhearts Liput

Brittiläisen raskaan melodisen rockin kirkkain tähti The Wildhearts palaa lavoille uuden studioalbumin julkaisun myötä ja saapuu myös Suomeen lokakuussa. Bändi esiintyy Helsingin Virgin Oil Co:ssa perjantaina, 11. lokakuuta. Lämmittelijänä keikalla nähdään suomalainen horror punk -bändi Flesh Roxon.

The Wildheartsin uusin studioalbumi, "Renaissance Men" on yhtyeen ensimmäinen täyspitkä julkaisu kymmeneen vuoteen. Uusi levy näkee päivänvalon 3. toukokuuta. Ensimmäinen sinkkulohkaisu "Dislocated" on nyt kuunneltavissa kaikissa musiikin suoratoistopalveluissa.

"" Dislocated" on kappale mielenterveysongelmista", kertoo Ginger Wildheart. "The Wildheartsin jäsenillä on tästä kokemusta ja toivomme kasvattavamme tietoisuutta niiden ympärillä. On tärkeää, että mielenterveysongelmista kärsivät voivat puhua ongelmistaan, ja että heidän läheisensä tajuavat säännöllisesti tarkastaa heidän vointiaan. Niinkin yksinkertainen asia kuin yksi puhelinsoitto saattaa pelastaa jonkun hengen."

The Wildheartsin klassinen kokoonpano, Ginger, CJ, Richie, ja Danny, ovat uudella albumilla täydessä vauhdissa taaten klassista rockia modernilla twistillä. Piikikkäät riffit ja terävät koukut kuvastavat bändin olemusta ja albumin 10 kappaletta tuovat esiin The Wildheartsin älykkyyden, charmin, ja oikeutetun suuttumuksen.

"Edellisestä julkaisustamme on 10 vuotta, ja meillä on uusi monsterijulkaisu tulossa! Danny on palannut bändiin ja aloitamme kiertueen toukokuussa. Soitamme uusia biisejä ja kaikki vanhat hitit, emmekä jaksa oikein odottaa- kaikki kundit ovat pirun innoissaan! ROCK!", kertoo CJ Wildheart.

Lämppärinä kaikilla keikoilla nähdään kotimainen horror punk -bändi Flesh Roxon.

www.virginoil.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00

Tarkista soittoajat: www.virginoil.fi

Liput ovelta 34 €, mikäli jäljellä.

Huom! Nettipalvelusta vain suoria ostoja. Puhelinpalvelusta lippuja voi varata 2 päivää.