EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 29.6.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

The Whistleblower EP-Julkkarit, Krononaut, Tutan C´mon

The Whistleblower EP-Julkkarit, Krononaut, Tutan C´mon Liput

The Whistleblower:
"The Whistleblower on säväyttävä tuore rock-yhtye Helsingistä. Bändin saundin keskustana toimii amerikkalaistyylinen kevyt-rock jonka alatyylilajeina palvelevat mm. heartland-rock, blues, soul, R&B, folkrock ja americana.

KRONONAUT:
”KRONONAUT on 2022 perustettu nelihenkinen helsinkiläinen instrumentaalinen rock-yhtye, jonka musiikissa yhdistyvät monipuoliset äänimaisemat, voimakas kitarointi ja monimuotoinen groove-ajattelu. Tule ja koe!”

Tutan C'mon:
"Vaivaiskoivutasankojen kuivia tuulia ja tuonelan fuzzia. Puoliksi itkettyjä, puoliksi naurettuja kyyneleitä entisille ja nykyisille rakastajille. Riffejä rajuilmoista, nousee ja tuijottaa kohtisuoraan laseriin: Tutan C’mon noituri, rytmejä rauhoittelevi. Maaninen, kiemurteleva. Ronskia kamaa ja paljon hyvää tuuria.

Kuusihenkinen helsinkiläisyhtye soittaa swengaavaa rock- & rytmimusiikkia

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 16 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 29.6.2024 19:00.