EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1.10.2022  /  NÄYTTÄMÖ  /  Joensuu

The Veil

The Veil Liput

The Veil on nykysirkusteos, joka muistuttaa unta, satua ja runoa. Se kuljettaa katsojan ihmismielen sisäiseen maailmaan, joka näyttäytyy päällekkäisten muuttuvien pintojen, köysien, verhojen, varjojen, projisointien ja liikkeen vyyhtinä. Esitys tekee näkyväksi vaiheen, jossa ajatukset ja tunteet ovat vielä suodattamattomina. Vyyhdin ytimessä ja sen läpi vaeltaa esityksen osana omia aikojaan Edison-kissa, joka vapaasta tahdostaan kohtaa ilma-akrobaatti Salla Hakanpään jäsennellyn liikkeen, nousevat ja laskeutuvat verhot sekä yleisön katseen – jos on kohdatakseen. Teoksen työryhmään kuuluvat ilma-akrobaatti Salla Hakanpää, valo-ja videosuunnittelija Ainu Palmu, pukusuunnittelija Anne Jämsä ja dramaturgi Eira Virekoski.

www.teatterinayttamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: klo 19:00

Numeroimattomat istumapaikat.

Ovet klo 18:30

Myynti loppuu 1.10.2022 19:00.