EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 31.3.2023  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Valkyrians & The Apollonians

The Valkyrians & The Apollonians Liput

Maaliskuun viimeisenä perjantaina 31.3. Bar Loosessa skänkätään ska-tunnelmissa koko ilta, kun paikalle saapuu peräti kaksi kyseisen skenen kovaa nimeä.

Illan aloittaa helsinkiläinen The Apollonians. Vuonna 2016 perustettu yhtye soittaa rytmikästä punkskata ja skata temposta tinkimättä. Pomppivan basson, säksättävän kitaran ja nakuttavien rumpujen lisäksi bändistä löytyy urut, vetopasuuna ja trumpetti. Laulukieli on englanti ja kappaleet omia, mutta se ei estä laulamasta mukana! Bändissäkin kaikki laulavat, vaikka vain neljällä on mikki.

Illan itesoikeutettuna pääesiintyjänä lavalle nousee yksi ja ainoa The Valkyrians, joka ei juuri esittelyitä kaipaa. Yhtye julkaisi viime vuonna odotetun uutuusalbumin The Monsterpiece, jonka tiimoilta se tulee heittämään keikan tottakai myös Annankadun jytäkellariin. Piinkovan livebändin maineessa oleva The Valkyrians on ihastuttanut ihmisiä jo vuodesta 2002, ja yhtyeen tanakanletkeä poljento saattelee edelleenkin kuulijansa takuuvarmasti rentoutuneeseen tanssimodeen, jossa hiki lentää ja lanteet vatkaa. Hyvä meininki on taattu, kun The Valkyrians on keikalla!

Aikataulu:
20.30 Ovet
21.00 The Apollonians
22.00 The Valkyrians

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Lippuja myynnissä ovilla, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 31.3.2023 20:30.