EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9.4. - Pe 4.6.2021  /  TEHDAS Teatteri  /  Turku

The Unmentionable - sanoinkuvaamatonta leluteatteria

The Unmentionable - sanoinkuvaamatonta leluteatteria Liput

The Unmentionable on Niina Lindroosin sooloteos ja leluteatteriesitys, joka on inspiroitunut ranskalaisen valokuvaajan ja taidemaalarin Dora Maarin (1907-1997) taiteesta. Teoksen lähtökohtana on Dora Maarin ottamien surrealististen valokuvien nukketeatterillisuus - Kuvien tilanteet, tilat ja hahmot johdattavat kohti sanoinkuvaamatonta. Mitä on jäänyt rajauksen ulkopuolelle? Mitä tapahtuu ennen ja jälkeen hetken, joka on vangittu valokuvaan?

Niina Lindroosin upea leluteatteriesitys The Unmentionable esitetään suunnitellusti, tarkasti rajoituksia noudattaen. Kaikilla nukketeatteri- ja näyttämötaiteen nälkäisillä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus sukeltaa ranskalaisen valokuvaajan ja taidemaalarin Dora Maarin taiteesta inspiroituneeseen, häkellyttävän visuaaliseen esitykseen turvallisesti. Kuhunkin näytökseen otetaan vain neljä katsojaa. Voit myös ostaa itsellesi ja lähipiirillesi (maks. 4hlö) oman privaattinäytöksen!

 

www.tehdasteatteri.fi


Ikäraja: K-13
Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.

Paikat numeroimattomia istumapaikkoja.

Ovet avautuvat 1 h ennen esitystä.

Kesto noin 1h.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot