EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 1. - Su 3.10.2021  /  Hotel Rantapuisto  /  Helsinki

The Superwood Festival 2021

The Superwood Festival 2021 Liput

THE SUPERWOOD FESTIVAL

Superwood on urbaani musiikki-, elämys- ja taidefestivaali, joka valtaa Itä-Helsingin ainutlaatuisen merenrantahotellin, Hotelli Rantapuiston ja sen ympäristön. 
Ivana Helsingin kuratoima kokonaisuus on viikonlopun mittainen, ympärivuorokautinen twinpeaks-hengessä toteutettu kokonaisuus, jota on kuvailtu ”Suomen puuttuneeksi boutique-festivaaliksi”, ”tyylikkääksi mini-Flow:ksi” ja ”aikuisten elokuvallisen mystiseksi viikonloppuretkeksi”. 


Superwood on valittu Deko-lehden toimesta Suomen mielenkiintoisimmaksi tapahtumaksi ja se oli myös ehdolla Femma-gaalan edelläkävijä-musiikkifestivaaliksi. Superwoodissa yhdistyy Kaurismäkeläinen pysähtyneisyys ja pohjoinen boutique versio legendaarisesta Burning man taidefestivaalista.

Ohjelma on kokonaisvaltainen musiikkikattaus Suomen eturivin artisteista, indie viileyksiin, viimeaikaisiin kuumimpiin elektrovetoihin ja rap-uutuuksiin, lisättynä menneiden vuosien ikihelmillä ja yllätysesiintyjillä.


OHJELMA:

Pe 1.10.2021
BLACK LIZARD // FOLKHEM // GHOSTs ON TV // KAUKO RÖYHKÄ // MARKO HAAVISTO JA POUTAHAUKAT // MC KOO // PIMEÄ HEDELMÄ // RULES // RISTO // SEKRET TEKNIK // HELSINKI PANIC

WOODTOUR
ANJA SNELLMAN & jukka orma // LAURA NÄRHI // MARITA TAAVITSAINEN // samuli putro // SMG TRIO // TOMMY LINDGREN // TUULETAR // VILLE LEINONEN
Woodland Cafe
ANTHUAN // ETHEL SUSPENSE // HIMANEN // REŠHAM // ISNÄS // KONTIO POLARIS // MANTARAY // MARI SAINIO // NANA // NEW SILVER GIRL // VARIOUS LAYERS

SPECIAL DJ SETS
DESIGNPOLIISI // JENNI ROPE JA MATTI PIKKUJÄMSÄ // LOTTA BACKLUND // NICK TULINEN // RONJA SALMI // SELMA VILHUNEN

La 2.10.2021
CONSTRUCTION // DETALJI // EINARI STYLMAN // F // GIM KORDON // SAM SHINGLER // HENNA JA HOUREET // JONI EKMAN JA SIIVET // MIDSOMMAREN // MUSKA // PESSO // SAARET // TEKSTI-TV 666 // TIXA ja tikkupyllyt // YEBOYAH

WOODLAND CAFE
AARO PELTOSEN MIELIKUVITUSYHTYE // HANNA-MARIA LIFLÄNDER // MAJA // MARIA LENTONEN // MATTI // MY MOTHER WAS A SHAMAN // LAURI PEISTERÄ // LEMPO // LEVINSKY // LIISA // RIPITORI OD // SONJA INARI // WERI // YOKI // ÄSPEE & GOLDMAYN

SPECIAL DJ SETS
ALEKSI KINNUNEN // FREEMAN // HELI BANG BANG // MAI KIVELÄ // MIA DILLEMUTH // MIKKO MATTLAR // SIRKKU JA JOOSE // SUPERWOOD TUNES // DJ TAPIIRI

Su 3.10.2021
SPECIAL DJ SETS
DJ NEW SILVER GIRL // OTTO TALVIO // SUPERWOOD TUNES

Muu festivaaliohjelma koostuu ympärivuorokautisista elokuvaesityksistä, akateemisista puheenvuoroista, taidemetsäkävelyistä, salakapakoista ja nuotiopiirin ympärille kerääntyvästä erikoisohjelmista...

Seikkailu käydään hotellin loputtomissa sokkeloissa löytäen sinne piilotettuja teeman mukaisia pisteitä ja levähdyspaikkoja. Viskilasillisen voi pysähtyä nauttimaan takkatulen lämmössä kuunnellen artistien uusimpia kuulumisia. Mukana on myös hyvinvointiin liittyvää erikoisjoogaa, bingoa, ohjattu syysmetsäjuoksu, tähtitaivaan ja avaruuden tutkimista ja loputtomasti uusia mieltä avartavia yllätyksiä.

Yllätys DJ:t tanssittavat aamusta aamuun loungessa. Perjantaina luvassa legendaariseksi muodostunut metsäsalakeikkakierros Woodtour, jossa kahdeksan tähtiartistia esiintyy visuaalisesti virittäytyneissä salapaikoissa syksyisen metsän pimeydessä.

Majoitusvaihtoehtoja löytyy laadukkaasta hotellimajoituksesta sisälle rakennettuun ”metsä”-telttailuun.

www.superwoodfestival.com


Ikäraja: K-18

LIPPUJA EI VOI OSTAA KULTTUURISETELEILLÄ.

Vuodelle 2020 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisenaan.

LIPUT

FRIDAY TICKET
SATURDAY TICKET
WEEKEND TICKET PE-LA

Sisäänpääsyt festivaalille ilmoitettuina päivinä.

3 DAY VIP TICKETS – PE-SU

Sisäänpääsy festivaalille kahdelle. Kaksi yötä Hotelli Rantapuistossa, aamiainen lauantaina ja sunnuntaina.

2 DAY VIP TICKET – PE-LA

Sisäänpääsy festivaalille kahdelle. Yksi yö hotelli Rantapuistossa, aamiainen lauantaina.

2 DAYS VIP TICKET – LA-SU

Sisäänpääsy festivaalille kahdelle. Yksi yö hotelli Rantapuistossa, aamiainen sunnuntaina.

WOODCAMP TICKET

Asiakas tuo oman teltan (max. 2 x 2 m). Sisältää majoituksen yhdeksi yöksi sisätiloissa, suihkun ja saunan. Oma pyyhe mukaan. Ei sisällä aamiaista. Yhdellä telttapaikkalipulla ja yhdessä teltassa voi majoittua 1-3 henkilöä. Huom. hinta on per. teltta, ei per. henkilö. Festivaaliliput ostettava erikseen.

SLEEPOVER TICKET

Sisältää majoituksen yhdeksi yöksi, suihkun ja saunan. Oma makuualusta, makuupussi ja pyyhe mukaan. Ei sisällä aamiaista. Festivaaliliput ostettava erikseen.

FOREST CAMP TICKET

Asiakas tuo oman teltan (max. 2 x 2 m). Sisältää majoituksen yhdeksi yöksi ulkona, suihkun ja saunan. Oma pyyhe mukaan. Ei sisällä aamiaista. Yhdellä telttapaikkalipulla ja yhdessä teltassa voi majoittua 1-3 henkilöä. Huom. hinta on per. teltta, ei per. henkilö. Festivaaliliput ostettava erikseen.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Lippujen vaihto rannekkeisiin tapahtuu saavuttaessa festivaalialueelle.
Ennakkoon liput vaihdetaan Ivana Helsingin myymälässä osoitteessa Palopirtintie 15, 00930 Helsinki.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Hotel Rantapuisto
Furuborginkatu 3, 00980, Helsinki