EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 4. - La 5.10.2019  /  Hotel Rantapuisto  /  Helsinki

The Superwood Festival 2019

The Superwood Festival 2019 Liput

Twin Peaks -tunnelmaa henkivä boutique-festivaali

Ivana Helsinki järjestää kolmannen Superwood Festivalin lokakuussa 2019. Tapahtuma tuo ainutlaatuisella tavalla ajankohtaisen musiikin, akateemiset puheenvuorot, kuvataiteen ja kasvisruoan Hotel Rantapuistoon Itä-Helsinkiin 4.-6.10.2019. Superwood, tuo maaginen ihmemaa, on ainutlaatuinen kokonaiselämys ja kaupunkifestivaali. Yöpyjille tapahtuma avautuu kahden ympärivuorokauden mittaisena elämyksenä.

Superwood on ainutlaatuinen boutiquefestari. Se on helppo viikonloppuloma, jossa voi kokonaisvaltaisesti ja miellyttävästi nauttia hyvästä musiikista ja sisällöstä, ystävistä, ruoasta ja juomasta. Superwood on ensimmäinen festivaali Suomessa, jossa on tarjolla vain kasvisruokaa.

Lähde kokemaan täydellinen aikuisten viikonloppu arkea paossa!

 

MUSIIKKIA

Ainutlaatuinen sekoitus livekeikkoja indiemaailman kuumimmista tähdistä nostalgisiin legendoihin, sekoitettuna uusilla tulokkailla ja väkevillä oman tiensä tulkitsijoilla.

PERJANTAI 4.10.2019
Ether Eye (Teemu Markkula) // Grandmother Corn // Hard Action // Kanerva // Kynnet // The Holy // Maarit ja Sami Hurmerinta // Saimaa (special) // Särkyneet // Sofa // Tuuttimörkö //

WOODTOUR (PE)
Woodtour on Paola Suhosen kuratoima 2,5 tunnin mittainen taianomainen metsäretki, jossa eturivin artistit ja yllättävät taiteilijat ilmestyvät salaisiin rastipisteisiin hetken minikeikkojen ajaksi. Suuren suosion saavuttaneelle uniikille keikkaseikkailulle otetaan rajattu määrä osallistujia. Osallistujat arvotaan lippujen ostajien kesken. Seuraa ilmoittelua!

Jester (Antti Asplund) // Honey B & the T-Bones // Iisa //  Kimmo Pohjonen // Koutaffa (Sami Yaffa & Meeri Koutaniemi) // Lea Laven // Litku Klemetti // Mira Luoti // Local Al //

WOODLAND CAFE (PE)
Dark Drag // Elina Teini // Heiduška // Khaos Lab // Kuuhullu // Mantaray // Mirva // Moria // Varvun Kampi //

LAUANTAI 5.10.2019
Alec Danger // Bizi // Himanen // Lac Belot // Meiju Suvas // The New Tigers // Nicole Willis & Kalifornia-Keke // Nightbird // Pintandwefall // Räjäyttäjät // Rosita Luu // Sekel (swe) // Sitoi //  Tonnin Stiflat (Anssi Kasitonni & Vilunki3000) // Van Dammes // Ylva Haru // Plastic Tones // 

WOODLAND CAFE (LA)
Anna Kokkonen // Arosa Ensemble // Elsi Sloan // Fust! // GLDN // Kimmo Kallio/Poesia // Kimmo Pohjonen/Tuomas Norvio duo // Olento Orchestral // Päiviö ja Pyhä Männynoksa // Radio83 // Solar // Vanuke //

TAIDETTA

Rantapuisto-hotelli muuntautuu taianomaiseksi "Twin Peaks" -henkiseksi taideteokseksi: yllättäviä installaatioita, performansseja, katseltavaa ja koettavaa.

SUPERWOOD TALKS

Mielenkiintoisia puheita yllättäviltä ihmisiltä, ajatuksia herättävistä aiheista.

RUOKA

Superwood on Suomen ainoa festivaali, jossa tarjoillaan vain kasvisruokaa. Täysvegaaninen vaihtoehto myös vahvasti edustettuna.

SUPERWOOD CINEMA

Yhteistyössä Red Carpet Film Festivalin kanssa, Suomielokuvan helmiä 24/7.

JA PALJON MUUTA

Metsäjoogaa, salaelokuvateatteri, vierailevia yllätys-DJ:tä, ristipisto-workshop, tähtiä, päiväunia,
disco, nuotiokaraoke, metsäaarteen etsintä jne.

 

instagram @superwoodfestival

www.superwoodfestival.com


Ikäraja: K-18

PE klo 15-05
LA klo 12-05

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Ennakkoon liput vaihdetaan Ivana Helsingin myymälässä osoitteessa Palopirtintie 15, 00930 Helsinki 2.-3.10. klo 12-18. Muuten lippujen vaihto rannekkeisiin tapahtuu saavuttaessa festivaalialueelle.

Lisätietoa sekä huoneisiin liittyvät tiedustelut: office@ivanahelsinki.com.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

 

Standard Twin -huone
Sisältää majoituksen kahdelle henkilölle perjantai-sunnuntai, aamiaiset ja 2 päivän festariliput. Check in perjantaina klo 15.00 ja check out sunnuntaina klo 13.00.

Sleeping spot - Nukkumapaikka salissa
Sisältää majoituksen yhdeksi yöksi, suihkun ja saunan. Oma makuualusta, makuupussi ja pyyhe mukaan. Ei sisällä aamiaista. Festivaaliliput ostettava erikseen.
- Check in perjantaina klo 15 ja check out lauauntaina klo 11.
- Check in lauantaina klo 12 ja check out sunnuntaina  klo 13.

Tent spot - Telttapaikka sisätiloissa
Asiakas tuo oman teltan (max. 2 x 2 m, ei mahdollisuutta kiinnittää telttaa maahan). Yhdellä telttapaikkalipulla ja yhdessä teltassa voi majoittua 1-3 henkilöä. Sisältää majoituksen yhdeksi yöksi, suihkun ja saunan. Oma pyyhe mukaan. Ei sisällä aamiaista. Festivaaliliput ostettava erikseen.
- Check in perjantaina klo 15 ja check out lauauntaina klo 11.
- Check in lauantaina klo 12 ja check out sunnuntaina  klo 13.

 

Nukkumapaikat vain asiakkaille, joilla on myös festivaalilippu.

Aamiaislippuja voi ostaa hotellin vastaanotosta hintaan 17 euroa.

Illallisvarauksen voi tehdä hotellin pöytävarausjärjestelmän kautta. Kattaukset pe 18-22 (ravintola auki 23 asti) ja la 16-22 (ravintola auki 23 asti).