EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 4. - La 5.10.2019  /  Hotel Rantapuisto  /  Helsinki

The Superwood Festival 2019

The Superwood Festival 2019 Liput

Ladataan…

Ivana Helsinki järjestää kolmannen Superwood Festivaalin lokakuussa 2019. Tapahtuma tuo ainutlaatuisella tavalla ajankohtaisen musiikin, akateemiset puheenvuorot, kuvataiteen ja kasvisruoan Hotel Rantapuistoon Itä-Helsinkiin 4.-6.10.2019. Superwood, tuo maaginen ihmemaa, on ainutlaatuinen kokonaiselämys ja kaupunkifestivaali. Yöpyjille tapahtuma avautuu kahden ympärivuorokauden mittaisena elämyksenä.

Superwood on ainutlaatuinen boutiquefestari. Se on helppo viikonloppuloma, jossa voi kokonaisvaltaisesti ja miellyttävästi nauttia hyvästä musiikista ja sisällöstä, ystävistä, ruoasta ja juomasta. Superwood on ensimmäinen festivaali Suomessa, jossa on tarjolla vain kasvisruokaa.

Lähde kokemaan täydellinen aikuisten viikonloppu arkea paossa!

instagram @superwoodfestival

www.superwoodfestival.com


Ikäraja: K-18

PE klo 15-05
LA klo 09-05

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin. Ennakkoon liput vaihdetaan Ivana Helsingin myymälässä osoitteessa Palopirtintie 15, 00930 Helsinki 2.-3.10. klo 12-18. Muuten lippujen vaihto rannekkeisiin tapahtuu saavuttaessa festivaalialueelle.

Lisätietoa sekä huoneisiin liittyvät tiedustelut: office@ivanahelsinki.com.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot kerätään ja luovutetaan järjestäjälle myöhempää ohjeistamista ja tiedottamista varten.

 

Standard Twin -huone
Sisältää majoituksen kahdelle henkilölle perjantai-sunnuntai, aamiaiset ja 2 päivän festariliput. Check in perjantaina klo 15.00 ja check out sunnuntaina klo 13.00.

Sleeping spot - Nukkumapaikka salissa
Sisältää majoituksen yhdeksi yöksi, suihkun ja saunan. Oma makuualusta, makuupussi ja pyyhe mukaan. Ei sisällä aamiaista. Festivaaliliput ostettava erikseen.

Tent spot - Telttapaikka sisätiloissa
Asiakas tuo oman teltan (max. 2 x 2 m, ei mahdollisuutta kiinnittää telttaa maahan). Yhdellä telttapaikkalipulla ja yhdessä teltassa voi majoittua 1-3 henkilöä. Sisältää majoituksen yhdeksi yöksi, suihkun ja saunan. Oma pyyhe mukaan. Ei sisällä aamiaista. Festivaaliliput ostettava erikseen.

 

Aamiaislippuja voi ostaa hotellin vastaanotosta hintaan 17 euroa.

Illallisvarauksen voi tehdä hotellin pöytävarausjärjestelmän kautta. Kattaukset pe 18-22 (ravintola auki 23 asti) ja la 16-22 (ravintola auki 23 asti).