EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.5.2022  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

The Sounds (SWE) – Things We Do For Love Tour

The Sounds (SWE) – Things We Do For Love Tour Liput

Tapahtuma on siirtynyt. 

Alkuperäiselle päivämäärälle 27.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 4.3.2022 mennessä.

***

THE SOUNDSIN ”THINGS WE DO FOR LOVE” -KIERTUE SIIRTYY TOUKOKUULLE

Ruotsin kaikkien aikojen menestyneimpiin rockyhtyeisiin kuuluvan The Soundsin tammikuulle suunniteltu ”Things We Do For Love” -kiertue siirtyy toukokuulle.

Rockin ja popin välimaastossa jo 20 vuotta operoineen yhtyeen suurimpiin hitteihin kuuluvat mm. ”Living in America”, ”Painted by Numbers”, ”No One Sleeps When I’m Awake”. Viimeisin albumi, kesällä 2020 julkaistu ”Things We Do For Love” on kerännyt kehuja niin faneilta kuin kriitikoiltakin energisyydestään ja monipuolisuudestaan.

***

Konsertti toteutetaan voimassa olevien ohjeiden ja määräysten mukaisesti. Tullikamarin turvallisuusohje https://tullikamari.net/uutiset/turvallisuus

www.tullikamari.net


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

Aikataulu vahvistuu myöhemmin.

Myynti loppuu 6.5.2022 19:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot