EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 25.1.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

The Sounds (SWE) – Things We Do For Love Tour

The Sounds (SWE) – Things We Do For Love Tour Liput

THE SOUNDSILLE LISÄKEIKKA HELSINKIIN VALTAVAN KYSYNNÄN ANSIOSTA

Ruotsin kaikkien aikojen menestyneimpiin rockyhtyeisiin kuuluva The Sounds soittaa lisäkeikan Tavastialla tiistaina 25. tammikuuta. Tammikuussa Suomeen ”Things We Do For Love” -kiertueensa saattelemana saapuva yhtye nähdään loppuunmyydyllä Tavastia-klubilla myös keskiviikkona 26. tammikuuta.

Rockin ja popin välimaastossa jo 20 vuotta operoineen yhtyeen suurimpiin hitteihin kuuluvat mm. ”Living in America”, ”Painted by Numbers”, ”No One Sleeps When I’m Awake”. Viimeisin albumi, kesällä 2020 julkaistu ”Things We Do For Love” on kerännyt kehuja niin faneilta kuin kriitikoiltakin energisyydestään ja monipuolisuudestaan.

Konserttia tukee Pohjoismaisen Kulttuurirahaston Puls-apuraha, jolla tehostetaan ja kehitetää pohjoismaista kulttuuriyhteistyötä artistien ja eri maiden kulttuuritoimijoiden kesken.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

Ostorajoitus: 10 lippua/ asiakas

Lippujen varausaika 2 päivää.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .

Myynti loppuu 25.1.2022 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot