EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 4.5.2022  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

The Sounds (SWE), Isaac Sene

The Sounds (SWE), Isaac Sene Liput

Tapahtuma on siirtynyt.

Alkuperäiselle päivämäärälle 26.1.2022 ostetut liput käyvät tapahtumaan sellaisinaan. Lippujen palautus on päättynyt 4.3.2022.

***

THE SOUNDSIN ”THINGS WE DO FOR LOVE” -KIERTUE SUOMEEN TAMMIKUUSSA

Vakuuttavana live-esiintyjänä ansioitunut The Sounds on onnistunut luomaan omintakeisen rockin ja popin välimaastossa seikkailevan äänimaailmansa, jossa kuuluuvat elektronisen musiikin sekä punkin vaikutteet. 20 vuotta operoineen The Soundsin suurimpiin hitteihin kuuluvat mm. ”Living in America”, ”Painted by Numbers” sekä ”No One Sleeps When I’m Awake”.

Tuorein albumi, kesällä 2020 julkaistu ”Things We Do For Love” on kerännyt kehuja niin faneilta kuin kriitikoiltakin energisyydestään ja monipuolisuudestaan. Maja Ivarssonin kipparoima yhtye on yksi suomalaisen yleisön kestosuosikeista, eikä suosiolle näy loppua.

Illan avaa laulaja-lauluntekijä Isaac Sene. Rohkean omintakeisesti rockin, soulin ja r&b:n sävyjä sekoittava artisti loisti hiljattain UMK:n finaalissa ”Kuuma jäbä” -kappaleellaan lunastaen paikkansa modernin kotimaisen musiikin huippunimien joukossa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Liput ovelta 45 €, mikäli jäljellä.

Ostorajoitus: 10 lippua/ asiakas

Lippujen varausaika 2 päivää.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta .