EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 1.11.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Society (UK), The Flatfield, Uhu Shape

The Society (UK), The Flatfield, Uhu Shape Liput

The Society (entinen The Danse Society) saapuu ensimmäistä kertaa keikalle Suomeen! Yhtyeen on perustanut Paul Gilmartin, joka vastasi myös Barnsleyssä vuonna 1980 alkutahtinsa saaneen The Dance Societyn perustuksesta ja josta hän lopulta erosi vuonna 2014. The Societyn musiikki yhdistää post-punkin rouheuden dark waven ja klassisen synapopin eteerisiin tekstuureihin.


Yhtyeen jäsenistön soittohistoriasta löytyy The Danse Societyn lisäksi merkintöjä mm. sellaisista 80-luvun brittiläisen alternative-skenen legendaarisista yhteistä kuin Red Lorry Yellow Lorry ja The Mission. Keikalla kuullaan tukku TDS:n klassikkobiisejä kuten Heaven Is Waiting -albumi kokonaisuudessaan, mutta luvassa on myös tuoreempaa materiaalia Gilmartinin vuonna 2015 julkaistulta Reincarnated-albumilta sekä The Societyn Night Ship -EP:ltä.

Danse/Move! -> https://youtu.be/ASRRumngNlo

Keikkaillan avaa tuore lahtelainen shoegaze/alternative rock -trio Uhu Shape sekä kotimaisen gootti/postpunk-skenen ehdotonta eliittiä edustava The Flatfield uudistetulla setillään. 

Facebook

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.