EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.7.2022  /  45 Special  /  Oulu

The Snake + The MES

The Snake + The MES Liput

THE SNAKE

The Snake syntyi rakkaudesta suuriin kitaravalleihin sekä 60- ja 90-luvun äänimaisemiin. Yhtyeen omaelämänkerronnalliset sanoitukset ovat samaistuttavia, kolmen kitaran luoma äänimassa hypnoottista ja rytmi mukaansa tempaisevaa.

Oulu, Imatra ja Porvoo -akseleilta helsinkiläistyneen yhtyeen jäsenet vaikuttavat myös mm. Sepikassa, Cyril Awakensissa, Messierissä, Radio Supernovassa, Underground Witch Rockissa ja The Monocotsissa.

Yhtye työstää parhaillaan esikoisalbumiaan, jonka kaksi ensimmäistä singleä on jo julkaistu.

Spotify

Instagram

-

THE MES

Helsinkiläinen THE MES on vuonna 2017 perustettu viisihenkinen surf- ja garage-rock yhtye, joka julkaisi uuden "They Like To Watch Everything You Do" EP:nsä toukokuussa 2022. Bändin tähän asti hiotuimmalla EP:llä yhtyeen soundi surffaa tylyillä riffeilla raskaan kaiun läpi ja poukkoilee levottomilla surf- kappaleilla kohti yhä hypnoottisempia aaltoja.

Bändi on ennen tätä julkaissut kaksi hyvin erilaista julkaisua, joista debyyttinsä Icedrops EP:n kasetilla vuonna 2019 ja sen seuraajana Garagia Surfaris EP:n digitaalisena vuonna 2020. Näiden levyjen jälkeen The MES on tutkinut oman ilmaisunsa rajoja sekopäisten keikkojen ja yhä rajumman soundin etsimisellä, joka on kaukana tyypillisestä surf rock yhtyeestä. Surfmusiikin äänimaailma yhdistettynä modernin musiikin aggressiiviseen tyyliin kuvastaa yhtyeen musiikkia, jota bändi itse kutsuu death surfiksi.

Linktr.ee

www.45special.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20.00
Showtime klo 21:00

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 9.7.2022 21:00.