EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 4.2.2023  /  On the Rocks  /  Helsinki

The Renegades Revisited feat. Graham Johnson (UK/FIN), Pekka Tiilikainen & Beatmakers, Texas Oil

The Renegades Revisited feat. Graham Johnson (UK/FIN), Pekka Tiilikainen & Beatmakers, Texas Oil Liput

THE RENEGADES REVISITED feat. GRAHAM JOHNSON, PEKKA TIILIKAINEN & BEATMAKERS JA TEXAS OIL HELMIKUUSSA ON THE ROCKSIIN

The Renegades oli ensimmäinen rock -yhtye, joka aiheutti Suomessa todellista massahysteriaa. Se osoitti sydänmaan lavoilla, kuinka kovaa rock’n’roll todella voi olla ja mitä on kunnollinen lavashow. Rene-pojista tuli Suomen suosituin bändi kolmeksi vuodeksi.

Graham Johnson ja Rene-pojat näkivät Suomen vuosien aikana kymmeniä tuhansia kilometrejä päällystämätöntä soratietä. Yhtye nauhoitti neljä täyspitkää LP-levyä Suomessa ja soitti monia menestyneitä kappaleita, joiden kirkkain kruununjalokivi oli jättimäinen hitti Cadillac. 

Vuonna 1966 bändi muutti Italiaan, missä se oli saavuttanut samanlaisen kannatuksen kuin Suomessa. Mutta Renegades ei unohtanut Suomea, eivätkä suomalaiset unohtaneet Renegadesia. Bändin musiikista on tullut osa suomalaisen populaarimusiikin laulukirjaa. 

The Renegadesille lämmittelevät lauteet Pekka Tiilikainen & Beatmakers ja Texas Oil. Pekka Tiilikainen & Beatmakers on maamme johtava juurevan kitarabeatin yhtye joka juhlii ensi vuonna 35. toimintavuottaan! Illan avaa Texas Oil – Bad-ass boogie and boogaloo band from Finland.

The Renegades Revisited feat Graham Johnson
Pekka Tiilikainen & Beatmakers
Texas Oil

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3,50 €.

Ovet klo 20:00

Myynti loppuu 4.2.2023 20:00.