EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 2.2.2023  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

The Renegades Revisited feat. Graham Johnson (UK/FIN) + Pekka Tiilikainen & Beatmakers

The Renegades Revisited feat. Graham Johnson (UK/FIN) + Pekka Tiilikainen & Beatmakers Liput


Kotimaassaan Englannissa varsin tuntemattomasta The Renegades -yhtyeestä tuli Suomessa erittäin suosittu 1960-luvulla. Energinen birminghamilainen bändi aiheutti Suomessa ennennäkemätöntä hysteriaa, ja sen saavuttamaa suosiota voi verrata 70-luvun Hurriganesiin ja 80-luvun Dingoon. Yhtyeen menestyskappaleita olivat muun muassa "Cadillac", "Seven Daffodils", "Matelot" ja "My Heart Must Do the Crying".

Yhtyeen viimeinen elossa oleva jäsen Graham Johnson nousee Tampere G Livelabin lavalle Renegades Revisited -kokoonpanollaan.

Katso Ylen Puoli seitsemän -ohjelman juttu yhtyeestä ja sen kotimaan faneista täällä: areena.yle.fi/1-50270535

Illan avaa juurevalla musiikillaan Pekka Tiilikainen & Beatmakers, jonka yhteistyö Renegadesin kanssa juontaa jo 1990-luvun lopulle.

Pekka Tiilikainen & Beatmakers
"This is a band to be reckoned with". - Pipeline #77 (UK) // "They swing effortlessly from delicious slow themes to raucous, rocking guitars." - New Gandy Dancer #127 (UK)

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime klo 19:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Alaikäiset musiikin ystävät ovat tervetulleita seuraamaan G Livelabin keikkoja aikuisen seurassa. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

Myynti loppuu 2.2.2023 18:00.