EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Su 29.5.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

The Queers (USA), The Odorants

The Queers (USA), The Odorants Liput

The Queers toukokuussa Bar Looseen

Amerikkalaisen ramopunkin legendaarisimpiin nimiin lukeutuva The Queers saapuu parin vuoden tauon jälkeen Suomeen ja soittaa klubikeikan 29.5. Helsingin Bar Loosessa.

New Hampshiressä vuonna 1981 perustettu The Queers saavutti suurimman suosionsa 90-luvulla, jolloin se levytti joukon klassikkoalbumeita maineikkaalle Lookout! Recordsille, ja vakiinnutti niiden myötä paikkansa merkittävien punk pop -bändien joukossa.

Pitkästä iästään huolimatta The Queers on pysynyt aktiivisena keikka- ja levytysrintamalla. Viimeisin pitkäsoitto Reverberation julkaistiin viime vuonna, ja uuden albumin myötä bändi lähtee mittavalle ”Save The World” One Continent At A Time Tour 2022 -kiertueelle, joka saapuu myös Suomeen.

Bar Loosessa Illan tulee avaamaan viime vuonna paluun tehnyt The Odorants, joka nousee ensimmäistä kertaa lavalle LPRHC Festin comeback-keikkansa jälkeen.

Alunperin vuosina 1995-2009 toiminut The Odorants julkaisi aktiiviuransa aikana kaksi pitkäsoittoa ja lukuisia pienlevyjä sekä keikkaili ahkerasti, saavuttaen aseman Suomen suosituimpien pop- ja skatepunk-bändien joukossa. Viime vuonna yhtye yllätti julkaisemalla loistavan When Tigers Used To Smoke -kokopitkän ja soittamalla keikan LPRHC Festeillä. Nyt yhtye on mahdollista nähdä pitkän tauon jälkeen myös klubikeikalla Helsingissä.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Liput ovelta 24 €, mikäli jäljellä.