EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 13.4.2019  /  Olympia  /  Tampere

The Queers (USA), Tryer, Häiriköt, Lähtevät Kaukojunat + Pää Kii

The Queers (USA), Tryer, Häiriköt, Lähtevät Kaukojunat + Pää Kii Liput

Ladataan…

Yhdysvaltalaisen pop-punkin legendaarisimpiin nimiin lukeutuva The Queers saapuu huhtikuussa kahdelle klubikeikalle Suomeen. New Hampshiressa vuonna 1981 perustettu trio julkaisi 1990-luvulla joukon klassikkolevyjä maineikkaalle Lookout! Recordsille, ja vaikka yhtyeen levytystahti onkin viime vuosina hidastunut, on bändi jatkanut keikkailua aktiivisesti ympäri maailmaa. The Queers nähtiin ensimmäisen kerran Suomessa viime kesänä LPRHC Festeillä, ja yhtye todisti siellä olevansa edelleen erittäin tiukassa livekunnossa. Nyt The Queers on mahdollista nähdä kahdella omalla täysimittaisella klubikeikalla Helsingin Kuudennella Linjalla ja Tampereen Olympia-korttelissa 12. ja 13. huhtikuuta.

The Queersin lisäksi Tampereen keikalla lavalle nousee kova kattaus kotimaisen punkin kärkinimiä, etunenässä Pää Kii. Yhtye julkaisi viime vuoden lopulla odotetun kakkosalbumin Jos huonoo onnee ei ois mul ei ois onnee ollenkaan uudistuneella kokoonpanolla, ja on nyt suositumpi kuin koskaan. Pää Kiin edellinen Tampereen keikka Klubilla myytiin ennakkoon loppuun, kuten yhtyeen lähes kaikki kevätkiertueen keikat. Nyt jos koskaan on oiva tilaisuus päästä näkemään huippuvireessä oleva yhtye Tampereella toistamiseen vielä tämän kevään aikana.

Illan lopun esiintyjäkavalkadin täydentää Joni Ekmanin luotsaama nössöpunk-trio Lähtevät Kaukojunat, suomalaisen ramopunkin siirtolohkareisiin jo vuodesta 1988 lukeutunut Häiriköt sekä ylinopeaa skeittipunkkia hevikitaroilla tulittava Tryer, joka soittaa uuden Ei kuole koskaan -albuminsa julkkarikeikkan näissä bileissä.

Tervetuloa mukaan! 

Facebook-tapahtuma

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18

Liput ovelta 23 €, mikäli jäljellä.